ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۶۸۶۰
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۵
رییس زندانها

: مجازات حبس برای مالیات مغایر سیاست حبس زدایی است

پیش بینی مجازات حبس در لایحه مالیاتهای مستقیم در مجلس را مغایر با سیاست حبس زدایی دانست و بر ضرورت اتخاذ سیاست واحد در این خصوص تاکید کرد.
تدبیر24: 'اصغر جهانگیر' در سمنان: اجرای موفق سیاست حبس زدایی در کشور نیازمند اتخاذ سیاست هماهنگ قوای مقننه و قضاییه است.

وی با ابراز تاسف از اینکه سیاست واحدی در این زمینه در کشور دیده نمی شود و بخشی از آن به قوه مقننه بر می گردد، گفت: در لایحه مالیات مستقیم که هم اکنون در مجلس شورای اسلامی در دست بررسی است برای کسانی که مالیات خود را به موقع پرداخت نکنند مجازات حبس دیده شده است در حالیکه باید برای اجرای صحیح سیاست حبس زدایی سیاست کلان واحدی در خصوص حبس زدایی کشور اتخاذ شود.
وی گفت: اگر سیاست واحدی نباشد دستگاه قضایی هر میزان تلاش کند و این سیاست را دنبال کند به دلیل اینکه همراهی کاملی در دستگاههای دیگر وجود ندارد به نتیجه نمی رسد.
جهانگیر با بیان اینکه نباید زندان را راحت ترین و عاجل ترین راه برای مجازات بدانیم اظهار داشت: در بسیاری از کشورها استفاده از حبس به عنوان آخرین ابزار مجازات افراد متخلف در نظر گرفته می شود.
وی گفت: در کشورهای اروپایی بیش از 95 درصد کسانی که باید به زندان های بروند با مجازاتهای جایگزین با آنها رفتار می شود و این امر سبب شده تا زندان امکان برنامه ریزی اصلاح و بازدارندگی را داشته باشد.
جهانگیر گفت: اعتقاد داریم به جزء عده قلیلی که دارای شرایط خاص هستند نظیر اشرار، مزاحمین به نوامیس مردم و کسانی که بودن آنها در بیرون از زندان خطرساز هستند مابقی افراد باید از طریق مجازات های جایگزین در بیرون از زندان به سر ببرند.
رییس سازمان زندانهای کشور شمار زندانیان در کشور را بالا دانست و گفت: آمارهای رسمی به صورت روزانه اعلام می شود اما متوسط آمار امسال بیش از 200 هزار نفر بوده است.
وی با هدف بررسی مسایل و مشکلات زندانهای استان به سمنان سفر کرده و قرار است از طرحهای در دست اجرا اداره کل زندانهای این استان در سمنان و دامغان نیز بازدید کند.ک/3
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: