ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۶۸۸۶
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۹

آزادسازی منطقه ضلوعیه عراق

پس از آنکه نخست‌وزیر عراق در اظهاراتی تاکید کرد که نتایج مقابله با داعش به نفع تمامی ملت عراق خواهد بود، وزارت دفاع این کشور از آزادسازی منطقه ضلوعیه در استان صلاح‌الدین خبر داد.
تدبیر24: حیدر العبادی، نخست‌وزیر عراق در اظهاراتی عنوان داشت که نتایج مقابله با داعش به نفع تمامی ملت عراق خواهد بود و نشانه‌های پیروزی در این درگیری آشکار شده است.

وی در جریان سخنرانی تلویزیونی خود تصریح کرد که داعش و دشمنان عراق و تمامی نیروهای هم‌پیمان آن‌ها در جریان این درگیری نظامی با شکستی مفتضحانه روبرو خواهند شد. شکست داعش تصمیم ملت، ارتش و جامعه‌ای است که خواهان زندگی عزتمند در این کشور است.

پیشتر یک منبع امنیتی بلندپایه اعلام کرد، نیروهای امنیتی عراق پیروزی‌های بزرگی را در مناطق طوز خورماتو، بلد، الانبار و ضلوعیه محقق کرده‌اند و به شکل قابل ملاحظه‌ای در این مناطق پیشروی کرده‌اند.

وی تاکید کرد: عراق چالش و مقابله با داعش را ادامه خواهد داد و نقشه جعلی تروریسم علیه کشورهای هدف را محو خواهد کرد.

وی همچنین از گروه‌های سیاسی خواست تا اختلافات خود را کنار گذاشته و فرهیختگان و اصحاب رسانه را به مقابله با جنگ روانی که داعش علیه ملت عراق آغاز کرده است، فراخواند.

این در حالی است که وزارت دفاع عراق نیز از آزادسازی منطقه ضلوعیه واقع در استان صلاح‌الدین که تحت اشغال افراد مسلح داعش بود خبر داد.

محمد العسگری، مشاور اطلاع‌رسانی این وزارتخانه با اعلام این خبر افزود، این درگیری‌ها برای آزادسازی منطقه ضلوعیه واقع در 80 کیلومتری جنوب تکریت از سیطره داعش موجب انهدام بسیاری از خودروهای وابسته به این گروه و هلاکت ده‌ها تن از آنان شد.

ازسوی دیگر،شبکه المیادین از حمله جنگنده های امریکایی و همپیمانان آن به مراکز تجمع داعش در شرق الرطبة واقع در غرب استان الانبار خبر داد.

منبع:پایگاه خبری سومریه‌ نیوز
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: