ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۶۹۲۸
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۹

نماز فلسطینیان غزه در مسجدالاقصی

فلسطینیان ساکن نوار غزه پس از سال ها محاصره روز یکشنبه در مسجد الاقصی نماز خواندند.
تدبیر24: رژیم صهیونیستی از هنگام به قدرت رسیدن جنبش مقاومت اسلامی فلسطین 'حماس' در نوار غزه در سال 2007، محدودیت های شدیدی برای سفر فلسطینیان ساکن این سرزمین به بیرون اعمال کرد و از آن هنگام تاکنون به ساکنان غزه اجازه خروج و سفر به بیت المقدس را برای ادای نماز در مسجدالاقصی را نداده است.

500 تن از فلسطینیان غزه در روز یکشنبه فرصت سفر به شهر بیت المقدس و نمازگزاردن در مسجد الاقصی یافتند و انتظار می رود که یک هزار فلسطینی دیگر نیز در 2 روز آتی از غزه وارد بیت المقدس شوند.

جواز ورود به بیت المقدس تنها برای فلسطینیانی که بیش از 60 سال سن داشته باشند، صادر می شود.

رژیم صهیونیستی چند هفته پس از پایان تهاجم 50 روزه به نوار غزه و مقاومت قهرمانه فلسطینیان ساکن این سرزمین که منجر به شهادت بیش از 2100 فلسطینی شد که بیشتر غیرنظامی بودند، وادار به صدور این مجوز شده است.

منبع: شبکه خبری اسکای نیوز
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: