آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۳۶۹۳۴
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۹

مجری سرشناس تلویزیون پدر شد

تدبیر24: فرزند احسان کرمی مجری جوان تلویزیون ایران که این روزها اکثر وقتش را صرف تئاتر و بازیگری می کند، دیروز در بیمارستان لاله تهران به دنیا آمد و خداوند به او پسری به نام نیکمهر اعطاء کرد.

مجری تازه پدر شده ایران این متن و عکس را در صفحه اینستاگرامش منتشر کرد و نوشت:

«امروز دوازدهم مهر سال 93 خورشیدی و در شب عید قربان، خداوند به ما پسری داد که نامش رو نیکمهر گذاشتیم. از همه نازنینانی که محبت کردند و منو غرق محبت کردند، ممنونم و عذر می خوام که نمی تونم پاسخ محبت همه رو بدم.
امیدوارم خداوند سایه مهرشو برای لحظه ای از سر نیکمهر ما و همه کودکان دنیا برنداره و هیج کودکی روزگار سختی و تلخی رو تجربه نکنه. به انرژی های خوب و دعاهای از ته دلتون دلبسته ام که انشالله خدای بزرگ به حرمت نفس گرمتون آینده ای توام با عاقبت به خیری و آرامش و برکت برای فرزندم رقم بزنه. از چند وقت دیگه عکس هایی هم ازش میذارم ولی فعلا نه... یا حق...»


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: