ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۶۹۴۴
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۶

تنها مدرسه عشایری شوش سقف ندارد

دانش آموزان منطقه عشایری شوش در غرب کرخه در شمال استان خوزستان سال تحصیلی جدید را در کلاسی بدون سقف آغاز کردند.
تدبیر24: فرماندار شوش روز یکشنبه که به همراه تنی چند از مسئولان از جمله رییس اداره امور عشایر این شهرستان از این مدرسه دیدن کرد از وضعیت نامناسب این مدرسه اظهار تاسف کرد و گفت: مشکل سقف این مدرسه تا قبل از شروع فصل بارندگی حل می شود.

' رضا نجاتی ' افزود:مشکل تنها مدرسه عشایری شهرک بختیاری در بخش فتح المبین شهرستان شوش واقع در غرب کرخه با 60 دانش آموز به صورت ویژه درحال پیگیری است.

وی فقدان سرویس بهداشتی ، نبود وسایل سرمایشی و گرمایشی و تردد احشام در اطراف و محوطه مدرسه به دلیل عدم حصارکشی ،نبود امکانات ورزشی و نبود تجهیزات آموزشی را از دیگر مشکلات تنها مدرسه عشایری شهرستان شوش عنوان کرد.

فرماندار شوش با اشاره به نقش مهم خیرین در توسعه فضاهای آموزشی افزود: نباید تنها منتظر دولت بود تا این مشکلات را مرتفع سازد بلکه مشارکت خیرین نقش مهمی در رفع کمبودهای آموزش و پرورش داشته که باید مورد توجه قرار گیرد.

نجاتی در پی اعلام آمادگی اهالی عشایر مستقر در شهرک بختیاری شوش برای اهدای یک قطعه زمین جهت احداث یک واحد آموزشی مناسب در این منطقه از مدیر کل نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان خواست برای حل این مشکل همکاری کنند.

در این دیدار مدیر ، معلمان و دانش آموزان عشایر این مدرسه با فرماندار شوش دیدار و مشکلات خود را مطرح کرده و خواستار ساماندهی این واحد آموزشی شدند.

تنها مدرسه عشایری شوش با 60 دانش آموز در30 کیلومتری شهر شوش در بخش فتح المبین در غرب کرخه واقع است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: