ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۳۶۹۷۷
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۳

نکوداشت نامی‌پتگر در خانه هنرمندان

نکوداشت استاد «نامی پتگر» در خانه‌ی هنرمندان ایران برگزار می‌شود.
تدبیر24: نکوداشت مرحوم استاد نامی پتگر، چهارشنبه 16 مهرماه با حضور هادی سیف، دکتر بهنام کامرانی و مرسده لسانی در خانه‌ی هنرمندان ایران برگزار می شود. در پایان این مراسم، فیلمی از زندگی این هنرمند برجسته‌ی معاصر به‌نمایش درخواهد آمد.

همچنین نمایشگاهی از آثار، اسناد و عکس‌های استاد نامی پتگر 16 مهر در نگارخانه‌ی «ممیز» خانه‌ی هنرمندان ایران افتتاح خواهد شد.

نامی پتگر در سال 1325 در تهران متولد شد و از همان اوان کودکی زیر نظر پدرش استاد علی‌اصغر پتگر به آموزش نقاشی پرداخت. اگرچه در آغاز در هنرستان عالی موسیقی به تحصیل اشتغال داشت، ولی پس از چندی موسیقی را رها کرد و به‌طور جدی به نقاشی رو آورد. او چندبار به تحصیلات عالی در زمینه‌ی هنر پرداخت، ولی پس از چندی، با هر نوع آموزش آکادمیک دچار تعارض شد و آموزش سینه‌به‌سینه‌ی استاد و مطالعه‌ی گسترده و تحقیقاتی درباره‌ی زیباشناسی، نقاشی و تاریخ هنر را بر هرگونه آموزش دیگر ترجیح داد.

پتگر در سال 1344 آتلیه و آموزشگاه آزاد طراحی و نقاشی مستقل خود را در تهران تأسیس کرد و به ادامه‌ی کار پدر و عمویش، استاد جعفر پتگر پرداخت. او سفرهایی به اروپا داشت و دانسته‌های هنری خود را افزایش داد و در نمایشگاه‌های متعددی شرکت جست. وی پس از انقلاب در دانشکده‌ی هنرهای زیبای دانشگاه تهران تدریش کرد و از سال 1376 با مهاجرت از تهران و زندگی هنرمندانه‌ی خود را در نوشهر در استان مازندران پی گرفت.

در آثار نقاشی و طراحی استاد پتگر همواره نگاه تغزلی و عارفانه با ترکیب‌بندی و رنگ‌پردازی‌های ویژه وجود داشت و در نقاشی‌های فیگوراتیو نیز جنبه‌های از تفکرات سمبولیک را ارائه می‌داد. نامی پتگر در سن 63سالگی در 8 مرداد 1387 دار فانی را وداع گفت.

علاقه‌مندان برای حضور در این مراسم می‌توانند چهارشنبه 16 مهر از ساعت 17 به تالار «استاد شهناز» خانه‌ی هنرمندان ایران مراجعه کنند.

نمایشگاه آثار، اسناد و عکس‌های استاد نامی پتگر نیز تا 25 مهر در نگارخانه‌ی «ممیز» خانه‌ی هنرمندان ایران ‌ پیش‌ روی علاقمندان قرار خواهد داشت.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: