ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۶۹۸
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۵

ایرانیان و انتخابات پارلمانی

بیشتر ایرانیان مهاجر در آلمان، به عنوان طرفدار یا عضو، حزب سبزها را بر دیگر احزاب آلمان ترجیح می‌دهند. توجه آنان در انتخاب نماینده و حزب بیشتر به مسائلی چون محیط زیست، رفاه اجتماعی و چگونگی برخورد با مهاجران معطوف است. روز یک شنبه ۲۲ سپتامبر (۳۱ شهریور) انتخابات پارلمانی آلمان برگزار می‌شود.
تدبیر24: بیشتر ایرانیان مهاجر در آلمان، به عنوان طرفدار یا عضو، حزب سبزها را بر دیگر احزاب آلمان ترجیح می‌دهند. توجه آنان در انتخاب نماینده و حزب بیشتر به مسائلی چون محیط زیست، رفاه اجتماعی و چگونگی برخورد با مهاجران معطوف است. روز یک شنبه ۲۲ سپتامبر (۳۱ شهریور) انتخابات پارلمانی آلمان برگزار می‌شود.


به گزارش تدبیر24 به نقل از تابناک به نقل از دویچه وله در این انتخابات مردم در دو برگ جداگانه به نمایندگان احزاب از شهرهای محل سکونتشان و نیز به حزب مورد علاقه خود رأی می‌دهند. در نهایت حزبی که بیشترین تعداد نماینده در پارلمان را داشته باشد صدراعظم آلمان را معرفی می‌کند.

بر اساس آخرین نظرسنجی‌ها، تا کنون آنگلا مرکل، صدراعظم کنونی آلمان از حزب دموکرات مسیحی، نسبت به رقیب خود پر اشتاین‌بروک، از حزب سوسیال دموکرات، در جایگاه بالاتری قرار دارد. در این دوره از انتخابات حدود ۱۰ درصد واجدان شرایط رأی‌دهی، یعنی حدود ۶ میلیون نفر، جزو مهاجران‌اند و ریشه غیر آلمانی دارند. مهاجران با ۸۱ نامزد حدود ۴ درصد از کاندیداها را به خود اختصاص داده‌اند. حزب سبزها بیشترین نامزدهای خارجی‌تبار را دارد و حزب سوسیال مسیحی اصلا نامزد مهاجر ندارد. حزب سبزها ۲۳ نامزد مهاجر، چپ‌ها و سوسیال دموکرات‌ها هر کدام ۱۸ نامزد، لیبرال دموکرات‌ها ۹ نامزد، حزب تازه تاسیس دزدان دریایی ۷ نامزد و حزب دموکرات مسیحی (به رهبری آنگلا مرکل) ۶ نامزد خارجی‌تبار دارند.

در مجلس کنونی آلمان پنج نماینده ایرانی‌تبار و پنج نماینده ترک‌تبار عضویت دارند. این در حالی است که جمعیت مهاجران ترک در آلمان حدود سه و نیم میلیون نفر و جمعیت ایرانیان مقیم آلمان تنها ۲۰۰ هزار نفر است.


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: