تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۳۶۹۸
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۵

ایرانیان و انتخابات پارلمانی

بیشتر ایرانیان مهاجر در آلمان، به عنوان طرفدار یا عضو، حزب سبزها را بر دیگر احزاب آلمان ترجیح می‌دهند. توجه آنان در انتخاب نماینده و حزب بیشتر به مسائلی چون محیط زیست، رفاه اجتماعی و چگونگی برخورد با مهاجران معطوف است. روز یک شنبه ۲۲ سپتامبر (۳۱ شهریور) انتخابات پارلمانی آلمان برگزار می‌شود.
تدبیر24: بیشتر ایرانیان مهاجر در آلمان، به عنوان طرفدار یا عضو، حزب سبزها را بر دیگر احزاب آلمان ترجیح می‌دهند. توجه آنان در انتخاب نماینده و حزب بیشتر به مسائلی چون محیط زیست، رفاه اجتماعی و چگونگی برخورد با مهاجران معطوف است. روز یک شنبه ۲۲ سپتامبر (۳۱ شهریور) انتخابات پارلمانی آلمان برگزار می‌شود.


به گزارش تدبیر24 به نقل از تابناک به نقل از دویچه وله در این انتخابات مردم در دو برگ جداگانه به نمایندگان احزاب از شهرهای محل سکونتشان و نیز به حزب مورد علاقه خود رأی می‌دهند. در نهایت حزبی که بیشترین تعداد نماینده در پارلمان را داشته باشد صدراعظم آلمان را معرفی می‌کند.

بر اساس آخرین نظرسنجی‌ها، تا کنون آنگلا مرکل، صدراعظم کنونی آلمان از حزب دموکرات مسیحی، نسبت به رقیب خود پر اشتاین‌بروک، از حزب سوسیال دموکرات، در جایگاه بالاتری قرار دارد. در این دوره از انتخابات حدود ۱۰ درصد واجدان شرایط رأی‌دهی، یعنی حدود ۶ میلیون نفر، جزو مهاجران‌اند و ریشه غیر آلمانی دارند. مهاجران با ۸۱ نامزد حدود ۴ درصد از کاندیداها را به خود اختصاص داده‌اند. حزب سبزها بیشترین نامزدهای خارجی‌تبار را دارد و حزب سوسیال مسیحی اصلا نامزد مهاجر ندارد. حزب سبزها ۲۳ نامزد مهاجر، چپ‌ها و سوسیال دموکرات‌ها هر کدام ۱۸ نامزد، لیبرال دموکرات‌ها ۹ نامزد، حزب تازه تاسیس دزدان دریایی ۷ نامزد و حزب دموکرات مسیحی (به رهبری آنگلا مرکل) ۶ نامزد خارجی‌تبار دارند.

در مجلس کنونی آلمان پنج نماینده ایرانی‌تبار و پنج نماینده ترک‌تبار عضویت دارند. این در حالی است که جمعیت مهاجران ترک در آلمان حدود سه و نیم میلیون نفر و جمعیت ایرانیان مقیم آلمان تنها ۲۰۰ هزار نفر است.


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: