آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۳۷۰۰۳
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۳ - ۱۸:۵۴

لیگ تکواندو بانوان پایتخت؛ 17مهر آغاز

نایب رییس هیات تکواندو استان تهران گفت: هفتمین دوره لیگ پومسه بانوان استان تهران 17 مهر ماه در خانه تکواندو پایتخت آغاز می شود.
تدبیر24: زهرا شهریاری افزود: دیدارهای هفته اول تا سوم از هفتمین دوره رقابتهای لیگ پومسه باشگاه های استان تهران در بخش بانوان در دوبخش تیمی و انفرادی برگزار می شود .

وی ادامه داد: در این دوره از رقابتها تمامی رده های سنی (زیر12 الی 40 سال ) بر روی دو شیابچانگ خانه تکواندو پایتخت با یکدیگر به رقابت می پردازند.

وی همچنین به آزمون دوره 47 ارتقاء رده کمربند دان 3 و 4 کشوری در بخش بانوان اشاره کرد و گفت: این آزمون 25 مهر به میزبانی دو استان البرز و فارس برگزار می شود.

وی همچنین به حضور دو نماینده تکواندو پایتخت در مسابقات گرندپریکس، در شهر منچستر اشاره کرد و گفت: محمد باقری معتمد، بهنام اسبقی مسابقات گرندپریکس، در کلاس G4 طی روزهای 2 تا 4 آبانماه در منچسترانگلیس برگزار می شود که هفت تکواندوکار رنکینگ دار المپیکی کشورمان برای افزایش امتیازاتشان در راستای کسب سهمیه المپیک 2016، سه شنبه (29 مهر) راهی این رقابتها خواهند شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: