ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۳۷۰۵۴
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۳
رایزنی ها با مقامات تهران

نخست وزیر پیشین فرانسه در ایران

نخست وزیر پیشین فرانسه که به تهران سفر کرده است، امروز (سه شنبه) با علی اکبر ولایتی رییس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام دیدار و....
 تدبیر24: دومینیک ماری فرانسوا رنه گالوزو دو ویلپَن ( Dominique de Villepin) که متولد ۱۴ نوامبر 1953 در مراکش است، در فاصله سالهای 2005 تا 2007 میلادی یکصد و شصت و هفتمین نخست وزیر فرانسه بود.
وی پیش از آن در سال های 2002 تا 2004 میلادی، وزیر امور خارجه این کشور بود که با حمله آمریکا به عراق مخالفت کرد و همین امر، موجب شد نامش در عرصه جهانی مطرح شود.
دوویلپن که روز گذشته با محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه دیدار و گفت و گو کرد، امروز در مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام به دیدار علی اکبر ولایتی رفت و با وی درباره مسایل منطقه ای و بین المللی گفت و گو کرد.
دوویلپن در دیدار با ظریف، توافق نهایی هسته ای بین ایران و 1+5 را با اهمیت خواند و تاکید کرد در صورتی که توافق نهایی هسته ای صورت گیرد این موضوع روی کل خاورمیانه تاثیر خواهد گذاشت .
نخست وزیر اسبق فرانسه تصریح کرد: غرب در قبال گسترش افراطی گری در خاورمیانه اشتباهاتی داشته و اکنون از اینکه جوانانی از کشورهای غربی در جبهه داعش در حال جنگ هستند، بسیار نگران است .
ظریف نیز در این دیدار اظهار داشت: مذاکرات هسته ای به مرحله حساسی رسیده و جمهوری اسلامی ایران پیشنهادات متعددی را روی میز ارائه کرده و اکنون نوبت طرف مقابل است که اراده خود را برای رسیدن به توافق نشان دهد.
وزیر امور خارجه در عین حال گفت: متاسفانه تا کنون زیاده خواهی ها در برخی اعضای طرف مقابل مانع رسیدن به توافق بوده است.
ظریف با بیان اینکه روابط جمهوری اسلامی ایران و فرانسه می تواند در حوزه های مختلف گسترش یابد، به سفر هیات اقتصادی فرانسه به ایران اشاره کرد که با مخالفت آمریکایی ها روبرو شد.
رییس دستگاه دیپلماسی ایران درباره تحولات سوریه نیز تاکید کرد: موضوع سوریه راه حل نظامی ندارد و از طریق سیاسی می توان این مساله را حل کرد. این مردم سوریه هستند که می توانند در خصوص سرنوشت خود تصمیم بگیرند و در هر راه حلی باید نقش مردم و دولت کنونی کشور را نیز در نظر گرفت.
ظریف گفت: کسانی که دنبال حذف دولت سوریه هستند باید متوجه باشند که در این صورت داعش جایگزین خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: