ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۳۷۰۶۰
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۳

کاهش خطرچاقی با خوردن غذا با خانواده

گروهی از محققان آمریکایی اعلام کردند: خوردن دستکم یک وعده غذا همراه با خانواده به کاهش خطر ابتلا به چاقی منجر می شود.
تدبیر24: محققان آمریکایی می گویند؛ در صورتی که غذا حاوی میوه، سبزیجات، کلسیم و غلات باشد، احتمال چاق شدن افراد خانواده کاهش چشمگیری خواهد داشت.

محققان دانشگاه «مینه سوتا» و دانشگاه «کلمبیا» در مطالعه بر روی دو هزار و 287 نفر ، ارتباط بین تغذیه در خانواده و چاقی را بررسی کردند.

از این گروه حدود 51 درصد اضافه وزن داشتند و 22 درصد چاق بودند.

محققان متوجه شدند که شیوع چاقی در افرادی که در روز دست کم یک وعده غذا همراه با خانواده صرف می کردند ، کمتر بود.

عوامل موثر در ایجاد چاقی شامل عوامل ارثی، پرخوری، تغییر سوخت وساز بافت چربی، کاهش تولید گرما، کاهش فعالیت جسمی بدون کاهش مقدار غذای دریافتی و برخی از داروهاست.

افزایش چربی شکم نیز که به چاقی شکم موسوم است با افزایش خطر بروز بیماری های قلبی عروقی همراه است.

منبع:هلث
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: