ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۷۰۷۳
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۱

پای خمیرمرغ و برنج در دستگاه قضا

تعدادی ازوکلای دادگستری از معاون غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به دلیل نداشتن نظارت بر تولید خمیرمرغ و خمیر برنج به دستگاه قضا شکایت کردند.
تدبیر24: 'مصطفی ترک همدانی' روز سه شنبه ضمن اعلام این خبر افزود: در ادامه رسیدگی به پرونده محصولات لبنی دارای روغن پالم، از مرجع قضایی تقاضا کردیم تا به موضوع خمیر برنج و خمیرمرغ که بهداشت سلامت مردم را تهدید می کند نیز رسیدگی کند.

به گفته وی این شکایت به شعبه 15 بازپرسی دادسرای کارکنان دولت ارجاع شده و بازپرس نیز دستور ارجاع موضوع به کارشناسی را داده تا کارشناسان نظر خود را در باره درستی یا نادرستی آلوده بودن محصولات یاد شده اعلام کنند.

وی درمورد خمیر برنج توضیح داد: متاسفانه برخی کارخانه ها برنج های نیم دانه را خمیر و با دستگاه های خاص آن را تبدیل به برنج معمولی یا همان دانه بلند کرده و تحت عنوان برنج با کیفیت ایرانی به فروش می رسانند.

شماری از وکلا، ۲۵ مرداد ماه جاری با حضور در دادسرای کارکنان دولت از رییس سازمان غذا و دارو و روسای سابق سازمان استاندارد به دلیل استفاده از روغن پالم در محصولات لبنی شکایت کردند که این پرونده برای رسیدگی به شعبه ۱۵ دادسرای کارکنان دولت ارجاع شده است.

این وکلا بر اساس مواد یک، سه، چهار و پنج قانون مواد خوراکی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی مصوب ۲۲ تیر ماه سال ۱۳۴۶ و همچنین ماده ۳۵ قانون تعزیرات حکومتی امور بهداشتی و درمانی مصوب مجمع تشخیص مصلحت نظام و مستند به قانون مجازات اسلامی در باب تقصیرات ماموران دولتی از رییس سازمان غذا و دارو و روسای سابق سازمان استاندارد شکایت و درخواست رسیدگی به این شکایت را طرح کردند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: