ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۳۷۰۸۶
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۳

اردوغان: کوبانی در آستانه سقوط است

رئیس جمهوری ترکیه امروز (سه شنبه) در سخنانی اظهار کرد که شهر کردنشین کوبانی در سوریه در آستانه سقوط به دست داعش است، این در حالی است که نخست وزیر ترکیه پیشتر اعلام کرده بود که این کشور اجازه سقوط کوبانی را نمی‌دهد.
تدبیر24: رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه در سخنان خود در مقابل آوارگان سوری در ترکیه اعلام کرد: شهر کوبانی سوریه در آستانه سقوط به دست داعش قرار دارد.

وی تصریح کرد: ما با هم برای تشکیل سوریه مستقل و آزاد که در آن همگان برابر باشند، تلاش می‌کنیم و صرف حملات مشکلات را حل نمی‌کند.

رئیس جمهوری ترکیه افزود: ترکیه به همان اندازه که با گروه تروریستی داعش مقابله می‌کند، به همان اندازه در مقابل حزب کارگران کردستان ترکیه (پ. ک. ک) می‌ایستد.

وی بر لزوم انجام عملیات زمینی برای توقف پیشروی‌های تروریست‌ها تاکید کرد و گفت: حملات هوایی به تنهایی کافی نیست.

منبع: پایگاه خبری لبنان 24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: