ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۳۷۱۰۲
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۸:۵۵

شکارچی بزکوهی در الموت شکار شد

ماموران یگان حفاظت محیط زیست استان قزوین موفق به دستگیری یک نفر شکارچی متخلف در زیستگاه های استان شدند.
تدبیر24: 'صدرالدین علیپور' با اعلام این خبر افزود: ماموران اجرایی یگان حفاظت سرمحیط بانی الموت شرقی در حوزه شهرستان قزوین در حین عملیات گشت و کنترل و اجرای قوانین و مقررات شکار و صید، موفق به دستگیری یک نفر شکارچی در حوزه های استحفاظی خود شدند.

وی تصریح کرد: از متخلف ، یک قبضه سلاح شکاری ساچمه زنی، به همراه یک لاشه بز کوهی و مقادیری فشنگ کشف و ضبط شد.

علیپور اضافه کرد: در حال حاضر پرونده متخلفین جهت بررسی و صدور حکم تحویل مراجع قضایی شده است.

وی ضمن هشدار به کسانی که بدون اخذ مجوز به حوزه های استحفاظی محیط زیست استان وارد می شوند، اعلام کرد: ماموران یگان حفاظت محیط زیست استان به طور شبانه روزی در حال گشت زنی و کنترل مناطق تحت مدیریت هستند و با متخلفان در حوزه شکار و صید برابر با قانون و با شدت و قاطعیت برخورد می شود.

استان قزوین دارای یک منطقه حفاظت شده بنام باشگل با وسعت 25 هزار و 198 کیلومتر مربع و دو منطقه شکار و تیراندازی ممنوع الموت و طارم سفلی به ترتیب با وسعت 118 و 49 هزار کیلومتر مربع می باشد.

منبع: روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: