آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۳۷۱۳۵
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۰

تاجر ایرانی ربوده شده آزاد شد

فرمانده انتظامی خراسان رضوی گفت: یک تاجر ایرانی که در افغانستان ربوده شده بود با تلاش ماموران انتظامی خراسان رضوی از چنگ اشرار آدم ربا نجات یافت.
تدبیر24: فرماندهی انتظامی خراسان رضوی، سردار 'بهمن امیری مقدم' روز سه شنبه افزود: این تاجر مواد غذایی برای عقد قرارداد به مرزهای شرق کشور عزیمت و از طریق مرز دوغارون به افغانستان رفته بود.

وی اظهار داشت: کارآگاهان پلیس آگاهی با پیگیری عملیاتی، موضوع را به پلیس بین الملل(اینترپل) و وزارت امور خارجه اعلام کردند.

به گفته وی، اعضای باند آدم ربا سعی داشتند بطور همزمان اقدام به ربایش تاجر دیگری کرده و با اخاذی از دو خانواده پول کلانی به جیب بزنند اما با اشراف اطلاعاتی پلیس بر موضوع گروگانگیری دوم این باند، طعمه دوم از نیت آدم ربایان اطلاع یافت و از میانه راه بازگشت و از چنگ آنان گریخت.

فرمانده انتظامی خراسان رضوی گفت: با نقشه پلیس، خانواده تاجر ایرانی ربوده شده مبلغی به شماره حساب بانکی آدم ربایان واریز و آنان گروگان خود را آزاد کردند.

وی افزود: با آزادی تاجر 39 ساله بلافاصله حساب بانکی آدم ربایان مسدود شد و متهمان که نتوانستند وجهی دریافت کنند متواری شدند.

سردار امیری مقدم گفت: تحقیقات گسترده برای شناسایی و دستگیری آدم ربایان با توجه به سرنخهای موجود ادامه دارد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: