ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۳۷۱۵۵
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۲

ابتلا سالانه 100هزار ایرانی به سرطان

رییس نهمین کنگره کلینیکال آنکولوژی ایران گفت: بر اساس آمار به دست آمده، سالانه بیش از 100 هزار نفر به شمار مبتلایان به سرطان در ایران افزوده می شود و درحال حاضر نیز بیش از نیم میلیون نفر با این بیماری در کشور زندگی کنند.
تدبیر24: دکتر اسدالله علیدوستی روز چهارشنبه در نهمین کنگره کلینیکال آنکولوژی ایران افزود: طبق برآوردهای بین المللی، سرطان یکی از شایع ترین بیماری ها در دهه های آینده در سطح جهان خواهد بود.

وی افزود: همچنین بر اساس روند رو به افزایش ابتلا به سرطان، انتظار می رود شمار موارد ابتلا به سرطان های حاد تا سال 2020 میلادی به 15 میلیون نفر افزایش یابد به طوری که حدود 60 درصد این موارد در کشورهای کمتر توسعه یافته مانند ایران بروز می کند.

علیدوستی ادامه داد: سرطان پس از بیماری های قلبی عروقی و حوادث، سومین علت مرگ و میر در ایران است و چهارمین جایگاه را از نظر شمار مبتلایان در بین بیماری ها دارد اما پیش بینی می شود در آینده نه چندان دور سرطان به دومین علت مرگ تبدیل شود.

وی گفت: در ایران 50 درصد از سرطان های شایع مربوط به دستگاه گوارش است و از میان سرطان های دستگاه گوارش، سرطان معده شیوع بیشتری دارد.

علیدوستی با بیان اینکه مردان سه برابر بیشتر از زنان در معرض ابتلا به سرطان های دستگاه گوارش هستند، افزود: 35 تا 40 درصد سرطان ها با تغییر روش زندگی قابل کنترل است و با کاهش آلودگی هوا، داشتن تغذیه مناسب و مراقبت های محیطی می توان از بروز آنها پیشگیری کرد.

رییس نهمین کنگره کلینیکال آنکولوژی گفت: این کنگره به همت انجمن رادیوتراپی آنکولوژی و با هدف ارایه تازه ترین اطلاعات در زمینه سرطان های دستگاه گوارش، مجاری اداری و سینه و ایجاد ارتباط بین متخصصان رشته های مختلف پزشکی به منظور گسترش همکاری های بین رشته ای در تشخیص و درمان سرطان ها برگزار می شود.

به گفته علیدوستی، از جمله برنامه های جانبی این کنگره برگزاری کارگاه های شیمی درمانی پیشرفته و براکی تراپی است.

نهمین کنگره کلینیکال آنکولوژی از امروز 16مهرماه تا 18 مهرماه در کتابخانه ملی ایران برگزار می شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: