ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۷۱۹۳
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۷

پرنده ماهی خورک مدرسه‌ای شد

یک قطعه پرنده ماهی خورک در مدرسه ای در شهر سلماس پیدا شد.
تدبیر24: رییس اداره حیات وحش اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی روز چهارشنبه گفت: یک قطعه پرنده کوچک با نام ماهی خورک که توسط کارکنان یک مدرسه استثنایی سلماس پیدا شده بود به اداره محیط زیست این شهر تحویل داده شد.

امید یوسفی افزود: این پرنده زیبا پس از تغذیه در مدرسه توسط دانش آموزان، بررسی و اطمینان از سلامت کامل آن و داشتن قدرت پرواز توسط ماموران یگان حفاظت محیط زیست، در زیستگاه مناسب این نوع پرنده در طبیعت شهرستان سلماس رهاسازی شد.

وی با اشاره به فعالیتهای دوستداران محیط زیست در هفته جاری گفت: یک قطعه حواصیل ارغوانی جوان نیز که توسط یکی از شهروندان دوستدار حیات وحش سلماس تحویل محیط زیست شده بود پس از بررسی و اطمینان از سلامت کامل آن و داشتن قدرت پرواز توسط مأموران یگان حفاظت اداره در ورودی دریاچه پشت سد زولا که ماهی و غذای مورد نیاز این پرنده زیبا به وفور یافت می شود، رهاسازی شد.

رییس اداره حیات وحش محیط زیست آذربایجان غربی اظهار کرد: یک بهله سارگپه نابالغ هم توسط یکی از دوستداران حیات وحش تحویل حفاظت محیط زیست پیرانشهر پیدا شده بود که به علت جراحت در ناحیه بال قادر به پرواز نبود.

یوسفی گفت: پس از مداوا و بهبودی و اطمینان از سلامت کامل سارگپه، این پرنده توسط ماموران یگان حفاظت پیرانشهر در زیستگاه مناسب رهاسازی شد.

به علت تغییرات اقلیمی و خشکسالی، پرندگانی که به دنبال غذا هستند این روزها زیاد در سطح شهرها دیده می شوند.

ماهی خورک از راسته سبز قباسانان coraciformes و تیره ماهی خورکیان alcedinidae با نام علمی alcedo atthis و نام انگلیسی (common kingfisher Kingfisher) که در ایران بومی و فراوان است، در سوراخ ها آشیانه می سازند و از ماهی ها، سخت پوستان، حشرات و دوزیستان تغذیه می کنند.

حواصیل ارغوانی از راسته لک لک سانان ciconiformes، تیره حواصیل ardeidae با نام عملی ardea purpurea و نام انگلیسی purple heron شناخته می شود.

حواصیل ها به تغذیه در آب های کم عمق خو گرفته و بیشتر از ماهی، دوزیستان، نرم تنان، سخت پوستان، حشرات وگاهی نیز از جوندگان کوچک و جوجه سایر پرندگان تغذیه می کنند، این پرندگان بیشتر در باتلاق ها، آبگیرهای پر گیاه، نیزارهای انبوه به طور دسته جمعی و گاهی همراه گونه های دیگر در نیزارها و بطور اتفاقی روی بوته ها آشیانه می سازند.

سارگپه پرنده ای شکاری است کوچک تر از عقاب با جثه ای متوسط و تو پُر، سری کوچک و گرد، روی گردنی کلفت، بال های پهن و دم کوتاه. رنگ پر و بال بسیار متنوعی دارد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: