ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۷۲۳۷
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۲

صادرات ماهی برنامه مشخص میخواهد

رییس اتحادیه آبزی‌پروران خوزستان گفت:‌ ‌برداشت ماهی تقریبا آغاز شده اما نبود برنامه مشخص صادراتی، بازار آن را دچار مشکل کرده است.
تدبیر24: سیدمصطفی موسوی در منطقه‌ خوزستان افزود: در حال حاضر بزرگ‌ترین مشکل ما تولید زیاد بدون بازار است. در همه کشورها ابتدا قبل از تولید، برای محصول بازاریابی می‌شود و پس از آن اقدام به تولید می‌کنند اما این جریان در کشور ما برعکس اتفاق می‌افتد.

وی افزود:‌ برنامه‌ریزی مدون برای صادرات، می‌تواند هزینه بخش زیادی از حجم تولید ماهی را تامین کند. بنابراین در شرایط فعلی لازم است متولیان تولید ماهی فکری به حال تولید ماهی و بازار آن کنند. متاسفانه متولیان تولید ماهی اراده قوی برای این کار ندارد و حتی در جلسات مربوط به ساماندهی بازار ماهی حضور نمی‌یابند.

رییس اتحادیه آبزی‌پروران خوزستان اظهارکرد: ‌از سوی دیگر نبود تشکل‌های قوی در این زمینه نیز بر مشکلات فعلی بی‌تاثیر نبوده است. سال‌هاست که تشکل‌های آبزی‌پروری ما به دلیل بی‌توجهی، روز به روز ضعیف‌تر شده و قدرت تاثیرگذاری آن‌ها نیز کم رنگ‌تر می‌شود. ‌اگر شرایط فعلی به این شکل ادامه یابد تولیدات آبزیان قطعا با مشکلات بزرگی مواجه خواهند شد.

موسوی خاطرنشان‌کرد: به دلیل عدم برنامه‌ریزی در تولید و عرضه ماهی، قیمت آن هم‌زمان با شروع برداشت به‌طور قابل توجهی کاهش می‌یابد.

وی گفت: با وجود افزایش چند برابری نهاده‌های تولید ماهی، قیمت آن کمتر از سه سال‌گذشته است. در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم ماهی کپور 9 هزار تومان، آمور 11 هزار تومان و فیتوفاک و بیگ‌هد 3500 تومان است، در حالی که نهاده‌های تولید چند برابر این قیمت‌هاست.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: