ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۷۲۴۷
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۱

اظهارات افخم درباره هنرمند ژاپنی

حالا هم که برخی در تدارک برگزاری کنسرت «کیتارو» هستند و حتی بلیت‌های کنسرت او هم در حال فروش است، با توجه به پیشینه‌ای که در این زمینه وجود دارد، نمی‌توان این احتمال را نادیده گرفت که کیتارو هم به سرنوشت دیگر هنرمندان دچار شود.
تدبیر24: سخنگوی وزارت امور خارجه درباره‌ی صدور ویزا برای کیتارو، هنرمند شهیر ژاپنی توضیح‌هایی داد.

مرضیه افخم در پاسخ به این پرسش که چرا برای کیتارو با هدف سفر به ایران و برگزاری کنسرت ویزا صادر نشده است؟ گفت که این موضوع چندان به وزارت خارجه ارتباط ندارد و باید از بخش مربوطه و حوزه‌ای که این دعوت را انجام داده، موضوع را جویا شد؛ در عین حال این موضوع قابل بررسی است.

پیش از این، تهیه‌کننده‌ی کنسرت کیتارو اعلام کرده بود که ویزای او برای سفر به تهران صادر شده و این هنرمند قرار است، 23 و 24 و 25 مهرماه در تالار وزارت کشور به روی صحنه رود. همچنین نوازندگانی که قرار است، در کنسرت «کیتارو» با این هنرمند شهیر ژاپنی همکاری کنند، مدتی است که تمرین‌های خود را آغاز کرده‌اند.

در چند سال گذشته، بارها نام هنرمندانی در حوزه‌ی موسیقی مطرح و گفته شده که در ایران برنامه خواهند داشت که در این میان می‌توان به کریس دی‌برگ، ریچارد کلایدرمن، نادر عباسی، مورات ککیلی و آرکادی ولدوس اشاره کرد که قرار بود، روزی به ایران بیایند و اجرای زنده داشته باشند؛ اما این اجراها به دلایل نامعلوم هیچ‌وقت برگزار نشدند.

حالا هم که برخی در تدارک برگزاری کنسرت «کیتارو» هستند و حتی بلیت‌های کنسرت او هم در حال فروش است، با توجه به پیشینه‌ای که در این زمینه وجود دارد، نمی‌توان این احتمال را نادیده گرفت که کیتارو هم به سرنوشت دیگر هنرمندان دچار شود.

کیتارو متولد سال 1953 میلادی در شهر تویوهاشی ژاپن است. او اولین‌بار با خریدن یک گیتار و بدون هیچ معلمی نوازندگی را تجربه کرد. او که اکنون به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین آهنگسازان جهان شناخته می‌شود‌، سواد موسیقی به معنای کلاسیک ندارد و به گفته‌ی خودش‌، آموخته است که فقط به گوش و احساسات خود اعتماد کند.

این چهره‌ی مشهور دنیای موسیقی که اکنون ساکن شمال سانفرانسیسکو (آمریکا) است،‌ پس از آشنایی با ساز جادویی‌ «سینتی سایزر» به‌طور جدی قدم به عرصه‌ی موسیقی جهان نهاد. وی پس از آشنایی با گروه «خانواده‌ی خاور دور» و تور سراسر اروپا،‌ اولین آلبوم خود را در سال 1976 منتشر کرد. «داستان ماه کامل» و «بهشت» از نخستین آلبوم‌های او هستند.

وی پس از همکاری در ساخت موسیقی سریال مستند «جاده ابریشم» به شهرت و محبوبیتی بین‌المللی دست پیدا کرد و سرانجام جوایز معتبر «گرمی» و «گلدن گلوب» را از آن خود کرد. ساخت موسیقی فیلم «بهشت و زمین» به کارگردانی «اولیور استون» از کارهای کیتارو است. او تا کنون 30 آلبوم منتشر کرده که بسیاری از آن‌ها جزو پرفروش‌ترین آثار موسیقی جهان بوده‌اند

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: