ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۷۲۵۹
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۳

مرگ کودک 3ساله در تیراندازی مرگبار

شخصی در حال عبور از خیابان از دورن یک خودرو با تیراندازی به طرف یک خانواده سه نفره شامل پدر و مادر و یک کودک سه ساله، موجب جان باختن کودک این خانواده شد.
تدبیر24: فرماندار اهواز با تایید خبر حادثه تیراندازی در منطقه کوروش گفت: جزئیات دقیق و علت این درگیری از سوی پلیس در حال پیگیری و بررسی است.

اسماعیل ارزانی در گفت‌وگویی اظهار کرد: در این اتفاق که ساعتی پیش در فلکه اقبال منطقه کوروش رخ داد، شخصی در حال عبور از خیابان از دورن یک خودرو با تیراندازی به طرف یک خانواده سه نفره شامل پدر و مادر و یک کودک سه ساله، موجب جان باختن کودک این خانواده شد.

وی ادامه داد: مرگ پدر خانواده در این حادثه به طور قطعی اعلام نشده ولی به احتمال فراوان وی نیز جان خود را در این تیراندازی از دست داده است.

فرماندار اهواز گفت: به نظر می‌رسد این حادثه به دنبال اختلاف قبلی بین دو طرف رخ داده است
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: