ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۳۷۵۰۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۷

عموپورنگ سکوتش را شکست

این مجری کودکان یادآور شد: چنین مسائلی هیچ لطمه‌ای به من نمی‌زند. بلکه اگر مرا خراب کنید،‌ ذهن 15 میلیون کودک را خراب می‌کنید. کار من برای کودکان است و ضمیر این موجودات پاک است.
تدبیر24: داریوش فرضیایی هشت ماه پس از حواشی پیش آمده برای نشان دادن کلیدی که عبارت «دروغ» روی آن نقش بسته بود در برنامه‌اش، به توضیح این جریان پرداخت و تاکید کرد: «عمو پورنگ» آدم سیاسی نیست. من نه سیاست بلدم، نه به آن علاقه دارم و نه چیزی از آن سرم می‌شود. شما با اجرای من برنامه کودک می‌بینید که هیچ ربطی به فضاها و شایعات ندارد.
 
داریوش فرضیایی (عمو پورنگ) که در برنامه «بعضیا» حاضر شده بود، خطاب به علی ضیاء تأکید کرد: علی جان، کلید به خاطر کلید کردن آدم‌ها اینطور شد، وگرنه اصلا کلید نبود و سویچ بود! من به انتخاب مردم احترام می‌گذارم، به انتخاب من، به انتخاب شما. درباره آن قسمت از برنامه هم روحانیِ ما، گفت می‌خواهد حدیثی از امام حسن عسگری (ع) اجرا کند و مسلم آقاجان‌زاده (تهیه‌کننده عموپورنگ) خیلی حساس و دقیق است اما مشکلی در این رابطه ندید و قبول کرد.
 
این مجری کودکان یادآور شد: چنین مسائلی هیچ لطمه‌ای به من نمی‌زند. بلکه اگر مرا خراب کنید،‌ ذهن 15 میلیون کودک را خراب می‌کنید. کار من برای کودکان است و ضمیر این موجودات پاک است.
 
او سپس در پاسخ به سوالی درباره‌ی تاثیرات اسپانسرها روی کودکان، اظهار کرد: آیا عمو پورنگ که سال 80 شروع شد، اسپانسر داشت؟ چند سال است اسپانسر به این برنامه وارد شده؟ این سیاست جدید سازمان است و ما برای آن حتی نمایش طراحی کردیم. نویسنده فکر کرد و یک آیتم را به این موضوع اختصاص دادیم.
 
عموپورنگ درباره این اظهارنظر ضیاء که اینگونه تاثیرگذاری بخش تبلیغی چندین برابر می‌شود، گفت: ما از این موضوع ساده نگذشتیم و به نظرم بچه‌ها بیشتر پهلوون پنبه را دوست دارند تا اینکه به تبلیغات علاقه نشان دهند. اما کل این موضوع خیانت بزرگی است که دارد صورت می‌گیرد.
 
وی ادامه داد: اگر من تاثیرگذارم و یک عنصر فرهنگی به حساب می‌آیم باید استراتژی‌ای به کار گرفته شود تا برنامه ما اسپانسر نداشته باشد، بلکه بودجه جداگانه‌ای برای آن در نظر بگیرند. متاسفانه در تنگناهای اقتصادی اکثر برنامه‌ها مجبور شده‌اند اسپانسر بیاورند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
United States of America
|
۲۳:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۷
1
0
هر کس با اعتدال درافتاد
بدبخت شد، بیکار شد، آبروشو میبرند
نظر شما: