ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۷۵۴۸
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۹

واکنش طالبان به جایزه نوبل ملاله

یک گروه نزدیک به طالبان در واکنش به اعطای جایزه صلح نوبل به ملاله یوسف زی، وی را تهدید به مرگ کرد.
تدبیر24: این اقدام در واکنش به اعلام نام "ملاله یوسف زی" دختر نوجوان پاکستانی به عنوان یکی از دو برنده جایزه صلح نوبل است.

ملاله فعال حمایت از حق تحصیل کودکان و دختران در سال 2012 توسط طالبان ترور شد. او از این حمله مسلحانه جان سالم به در برد.

جماعت الاحرار (گروه آزاده ها) در ماه آگوست گذشته از طالبان پاکستان جدا شد.

"احسان الله احسان" سخنگوی این گروه نزدیک به طالبان با انتشار نوشته ای در توئیتر گفت: افرادی مانند ملاله باید بدانند که تبلیغ کفار، ما را نمی ترساند. برای دشمنان اسلام چاقوهای تیز و برنده و درخشان تدارک دیده ایم.

 وی افزود: ملاله علیه درگیری های مسلحانه، زیاد صحبت می کند. آیا او نمی داند که بنیانگذار جایزه نوبل، مخترع مواد منفجره است.

منبع: خبرگزاری آلمان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: