ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۷۵۷۰
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۴
شیوه‌گلخانه‌ای نشانگر توسعه‌فوتبال نیست

افکار عمومی نگاه‌مثبتی به فوتبال‌پایه ندارد

اگر 4 میلیارد تومان صرف این تیم می‌شود باید 30 میلیارد تومان برای بازیکنان این رده سنی در سراسر کشور صرف شود چون پرورش گلخانه‌ای بازیکنان نمی‌تواند به سود فوتبال کشور ما باشد.
تدبیر24: مجید جلالی در خصوص نتایج ضعیف تیم‌های فوتبال پایه اظهارداشت: اعتقاد دارم باید به این بحث نگاه فراتری داشته باشیم. سئوال من این است افکار عمومی و رسانه‌ها چه مقدار به فوتبال پایه بها می‌دهند و باشگاه‌ها چقدر به آن می‌پردازند؟ و این در حالی است که به مربیان‌پایه که در عین شایستگی کار می‌کنند توجهی نمی‌شود و رسانه‌ها به مشاجره دو نفر بیشتر توجه می‌شود.
وی با مقصر دانستن فدراسیون، بازیکنان و باشگاه‌ها در خصوص نتایج ضعیف تیم‌های پایه در رقابت‌های آسیایی اظهار داشت: البته برخی قوانین مانند سربازی و سن قانونی بازیکنان هم سبب شده تا بازیکنان پایه در باشگاه‌ها نتوانند حضور داشته باشند در حالی‌که قوانین باید به کمک باشگاه‌ها بیایند و بازیکنان سرباز نباید در چند تیم خاص حضور داشته باشند.
جلالی با اشاره به هزینه 4 میلیارد تومانی برای تیم جوانان گفت: اگر 4 میلیارد تومان صرف این تیم می‌شود باید 30 میلیارد تومان برای بازیکنان این رده سنی در سراسر کشور صرف شود چون پرورش گلخانه‌ای بازیکنان نمی‌تواند به سود فوتبال کشور ما باشد.
وی که در برنامه 90 تلویزیون سخن می گفت، تصریح کرد: ما فاقد یک برنامه توسعه فوتبال برای جوانان هستیم در حالی که با داشتن چنین برنامه ای می توان باشگاه ها را برای تربیت بازیکنان پایه هدایت کرد تا برنامه های سازنده داشته باشند.
سرمربی تیم سایپا تهران گفت: تیم های سازنده در کشور زیاد داشتیم و همه اینها را از بین بردیم تا یک لیگ برتر داشته باشیم.
وی ادامه داد: اگر 25 نفر را برای تیم جوانان دعوت می کنیم باید 25 هزار نفر جوان دیگر تحت نظام هماهنگ آموزش های لازم را فراگیرند و این کار باید در رده های سنی پایین تر هم باشد و این امر نیازمند سیستم توسعه است که 20 سال پیش فرانسه و اسپانیا شروع کردند و اکنون آلمان آغاز کرده است.
جلالی ادامه داد: فدراسیون باید فوتبال جوانان را به گستردگی تمام کشور و تحت پوشش نظام هماهنگ قرار دهد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: