ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۷۵۷۱
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۶
جهانگیری

ایران با ثبات ترین کشورها در منطقه خاورمیانه

کشورهای منطقه برای رسیدن به تفاهم نیازمند همکاری گسترده در زمینه سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی هستند.
 تدبیر24: «اسحاق جهانگیری»در سمپوزیوم بین المللی برای زمینه سازی گردشگری پایدار که امروز (سه شنبه) در دفتر مطالعات وزارت امورخارجه برگزار شد، افزود: ایران در تمامی عرصه ها مبانی حل مشکلات را تعامل میان کشورهای منطقه می داند و در این زمینه از هرگونه همکاری برای مبارزه واقعی با افراطی گری استقبال می کند.
معاون اول رییس جمهوری با بیان این که امروزه همه ملت های جهان، ذهن حقیقت طلب یافته اند، گفت: استقبال ملل مختلف از پیشنهاد رییس جمهوری ایران با عنوان جهان عاری از خشونت که سال گذشته در سازمان ملل متحد عنوان کرد گویای این واقعیت است.
جهانگیری با بیان اینکه برنامه توسعه باید با تکیه بر پایداری منابع تنظیم شود، اظهار داشت: گردشگری یکی از موثرترین ابزار دیپلماسی عمومی در ایجاد تعامل میان ملت ها و برقراری صلح است.
وی افزود: گردشگری پیام آور صلح و دوستی برای جهان است و با جذب گردشگر می توان ظرفیت گسترده تمدن های مختلف را برای همه تبیین کرد که این می تواند به هم افزایی رسوم میان ملت ها منجر شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: