آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۳۷۵۸۰
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۲

قدردانی رئیس کمیته ملی المپیک از دولت یازدهم

برای نخستین بار پس ازانقلاب 100 درصد بودجه کمیته ملی المپیک در شش ماه نخست سال پرداخت شد.
 تدبیر24: کیومرث هاشمی در نشست خبری ارایه عملکرد این کمیته در بازیهای آسیایی 2014 افزود: وظیفه دارم از شخص رئیس جمهوری و معاونین وی آقایان محمد باقر نوبخت و اسحاق جهانگیری و همچینن نمایندگان مجلس شورای اسلامی به دلیل حمایتی که از این کمیته و ورزشکاران داشتند قدردانی کرده و امیدواریم این حمایت ها تا المپیک 2016 برزیل ادامه یابد.
وی ادامه داد: پس ازحضور درکمیته ملی المپیک احساسم بر این بود که جامعه ورزش از جنجال و تنش های موجود خسته شده و باید آرامش به آن باز گردد و به همین دلیل کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش در راستای شرح وظایف خود به فدراسیون ها یاری رسانده و در کنار هم تنها به موفقیت ورزش ایران فکر می کنند.
رئیس کمیته ملی المپیک اضافه کرد: فرصت کمی برای آماده سازی تیم ها برای حضور در اینجئون داشتیم و به همین دلیل بیشتر تمرکز ما روی رشته های مدال آور بود واز سه ماه قبل 18 رشته اعزامی که شانس مدال داشتند را اعلام کرده و در روزهای پایانی شنا، ژیمناستیک، بدمینتون وتنیس روی میز را که هیچ انتظار کسب مدال از آنان نمی رفت به عنوان رشته های حمایتی به فهرست اعزامی ها افزودیم.
وی با تاکید براینکه پیش بینی کسب 25مدال طلا دربازیهای آسیایی 2014 شده بود، گفت:اگر در وزنه برداری بهتر عمل می کردیم و در کشتی حق خوری وجود نداشت این 25 مدال طلا محقق می شد اما با وجود این مشکلات به 75 درصد پیش بینی صورت گرفته در کسب مدال دست یافتیم .
هاشمی بابیان اینکه کمیته ملی المپیک به هیچ عنوان نگاه دستوری به فدراسیون ها ندارد، گفت: زمان دستور دادن گذشته است و اگر ما مطلبی را یادآورشده و یا نکته ای گوشزد می کنیم هدف ما ارتقا ورزش کشور و موفقیت رشته های مختلف ورزشی است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: