ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۳۷۶۹۲
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۷

افزایش سرمایه گذاری در صنعت

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت ایلام گفت: سرمایه گذاری در واحدهای صنعتی استان از ابتدای امسال تاکنون در مقایسه با مدت مشابه پارسال 167 درصد افزایش یافته است.
تدبیر24: 'یارالله نصیری' در نشست مدیران ستادی وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: 545 واحد صنعتی دارای پروانه بهره برداری در ایلام وجود دارد که 62 درصد این شمار فعال هستند.

وی افزود: 13 درصد این واحدهای صنعتی نیز به شکل نیمه فعال بوده و 25 درصد نیز در تعطیلی بسر می برند.

رییس صنعت، معدن و تجارت ایلام یادآور شد: فراهم شدن بسترهای لازم، جهت گیری و مسیر سرمایه گذاری اقتصادی استان به سمت بخش صنعت و معدن است.

نصیری ادامه داد: بررسی شاخص های عملکردی در شش ماه نخست سال 93 و مقایسه آن با مدت مشابه پارسال نشان دهنده رشد 10 درصدی از نظر تعداد، 32 درصدی از نظر پیش بینی اشتغالزایی و رشد 283 درصدی از جهت حجم سرمایه گذاری مورد نیاز در بخش تعداد جوازهای تاسیس صادره است.

وی بیان کرد: 18 فقره پروانه بهره برداری صنعتی با اشتغالزایی 208 نفر نیز در این مدت صادر شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از نظر تعداد 100 درصد ، از نظر اشتغازایی 38 درصد و از نظر سرمایه گذاری 167 درصد رشد یافته است.

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت ایلام تاکید کرد: با وجود ظرفیت های مناسب در این منطقه، جذب سرمایه گذاران توانمند بخش خصوصی با کندی و شیب آرام صورت می گیرد که به نظر می رسد با این رویه، فرآیند صنعتی شدن استان به سال های زیادی نیاز دارد.

نصیری اضافه کرد: متاسفانه سرمایه گذاران بومی اندک هستند و افراد غیر بومی نیز به دلیل کم اثر بودن مشوق ها ، تمایل و رغبت چندانی برای حضور در استان ایلام ندارند.

وی ضرورت متمایز کردن مشوق های سرمایه گذاری در مناطق در حال توسعه نسبت به سایر مناطق را امری اجتناب ناپذیر دانست.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: