ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۷۶۹۵
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۱

ایمنی موادغذایی از چالشهای مهم

دبیر قطب دانشگاه های علوم پزشکی شمالغرب کشور گفت: تامین امنیت و ایمنی مواد غذایی از چالش های مهم در کشور است.
تدبیر24: مسلم نجفی روز شنبه با تاکید بر اینکه کیفیت و ایمنی مواد غذایی برای مصرف کنندگان اهمیت بسزایی دارد، افزود: طی سالهای گذشته به ویژه با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید کیفیت و ایمنی مواد غذایی بیش از گذشته مورد توجه قرار گرفته است.

وی یادآوری کرد: قطب شمالغرب کشور بر اساس برنامه های مدون، مسایل و مشکلات پیش روی حوزه غذا و دارو را مورد توجه قرار می دهد.

نجفی افزود: بسیاری از دستگاههای متولی به ویژه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی متولی امر ایمنی و کیفیت مواد غذایی هستند و برنامه های متعددی را نیز برای ارتقا بیشتر آن لحاظ کرده اند.

وی در ادامه نشان سیب سلامت رااز مولفه های ایمنی، کیفیت و اطمینان بخشی مواد غذایی عنوان و ابراز کرد: این برچسب در انواع مواد غذایی نشان دهنده سلامت آن و نداشتن هرگونه مواد اضافی مضر برای مصرف کنندگان است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ادامه داد: همزمان با روزجهانی غذا 20 ماده غذایی گواهی نشان سیب سلامت را دریافت کردند که اقدامی موثر در تامین سلامت مردم به شمار می ررود.

نجفی همچنین بحث برچسب گذاری مواد غذایی به سه رنگ سبز، قرمز و زرد را گامی مهم در اطمینان بخشی از سلامت انواع مواد غذایی مصرفی بیان کرد و گفت: بر اساس برنامه های اعلام شده کارخانجات تولید کننده مواد غذایی تا یک و نیم سال آینده موظف به برچسب گذاری مواد غذایی هستند.

وی خاطرنشان کرد: تحقق این مهم تحولی اساسی را در تامین سلامت و ایمنی موادغذایی فراهم می کند و ایران را در زمره معدود کشورهایی قرار می دهد که به این مهم نایل شده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: