دبیر قطب دانشگاه های علوم پزشکی شمالغرب کشور گفت: تامین امنیت و ایمنی مواد غذایی از چالش های مهم در کشور است.
تدبیر24: مسلم نجفی روز شنبه با تاکید بر اینکه کیفیت و ایمنی مواد غذایی برای مصرف کنندگان اهمیت بسزایی دارد، افزود: طی سالهای گذشته به ویژه با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید کیفیت و ایمنی مواد غذایی بیش از گذشته مورد توجه قرار گرفته است.
وی یادآوری کرد: قطب شمالغرب کشور بر اساس برنامه های مدون، مسایل و مشکلات پیش روی حوزه غذا و دارو را مورد توجه قرار می دهد.
نجفی افزود: بسیاری از دستگاههای متولی به ویژه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی متولی امر ایمنی و کیفیت مواد غذایی هستند و برنامه های متعددی را نیز برای ارتقا بیشتر آن لحاظ کرده اند.
وی در ادامه نشان سیب سلامت رااز مولفه های ایمنی، کیفیت و اطمینان بخشی مواد غذایی عنوان و ابراز کرد: این برچسب در انواع مواد غذایی نشان دهنده سلامت آن و نداشتن هرگونه مواد اضافی مضر برای مصرف کنندگان است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ادامه داد: همزمان با روزجهانی غذا 20 ماده غذایی گواهی نشان سیب سلامت را دریافت کردند که اقدامی موثر در تامین سلامت مردم به شمار می ررود.
نجفی همچنین بحث برچسب گذاری مواد غذایی به سه رنگ سبز، قرمز و زرد را گامی مهم در اطمینان بخشی از سلامت انواع مواد غذایی مصرفی بیان کرد و گفت: بر اساس برنامه های اعلام شده کارخانجات تولید کننده مواد غذایی تا یک و نیم سال آینده موظف به برچسب گذاری مواد غذایی هستند.
وی خاطرنشان کرد: تحقق این مهم تحولی اساسی را در تامین سلامت و ایمنی موادغذایی فراهم می کند و ایران را در زمره معدود کشورهایی قرار می دهد که به این مهم نایل شده است.