ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۷۷
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۱

وام ۵۰ میلیون تومانی برای رزمندگان

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی بر پرداخت حقوق نیروهای قرادادی، پیمانی و شرکتی همزمان با حقوق کارکنان دیگر تاکید کرد.
به گزارش ایسنا، منطقه گیلان، جبار کوچکی‌نژاد ظهر امروز در نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی استان که با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی و نمایندگان مجلس در سالن اجتماعات استانداری برگزار شد با تاکید بر پرداخت به موقع حقوق نیروهای قراردادی و پیمانی در سال جاری اظهار کرد: مدیران حقوق این نیروهای زحمتکش را به موقع پرداخت کنند. در برخی از موارد دیده می‌شود که حقوق نیروهای قراردادی با تاخیر پرداخت می‌شود که این نیازمند تلاش و توجه بیش از پیش مدیران است.
وی از اختصاص ۵۲ میلیارد تومان اعتبار به بخش‌های مختلف فرهنگی خبر داد و افزود: متاسفانه این اعتبار به خوبی توزیع نشده است.با رایزنی‌های صورت گرفته ۲۰۰ میلیارد تومان از شرکت ملی گاز ایران برای توسعه گازرسانی اعتبار گرفته شده است که از این مقدار ۳ میلیارد شامل احیای تاسیسات است. در بودجه سال جاری برای برخی از استان‌ها از جمله گیلان برای رزمندگان که سابقه ۲ سال حضور در جبهه دارند وام ۵۰ میلیون تومانی با کارمزد ۴ درصد پرداخت خواهد شد.
در ادامه این نشست نیز ندیمی رییس مجمع نمایندگان استان گیلان با اشاره به قانون بودجه گفت: اعتبار هر پروژه فقط باید صرف همان پروژه شود.
وی تصریح کرد: افزایش بودجه در سال جاری تنها رشد عددی است اما با توجه به واقعیات اقتصاد بهبود عددی در تخصیص‌ها نداریم.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: