ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۷۷۱۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۸

دفاع نماینده مجلس از ارسال پارازیت

او درباره ارسال پارازیت نیز گفت: بحث این است که ما ضمن این‌که باید در بخش فرهنگ کارمان را انجام دهیم نباید بخش سخت‌افزاری را رها کنیم، باید بجا و به موقع پارازیت بیاندازیم نه هرجا و هر کجا.
تدبیر24: یک عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت که باید بجا و به موقع پارازیت ارسال کنیم.

او همچنین تأکید کرد که وزارت ارتباطات می‌تواند جلوی ضرر‌های پارازیت را بگیرد.

سیدمرتضی حسینی در پاسخ به پرسشی درباره لزوم کار فرهنگی درزمینه برخورد با ماهواره‌ها این پرسش را مطرح کرد که چه کسی باید پاسخگوی این مسأله باشد و افزود: از یک طرف اجازه می‌دهیم ماهواره‌ها هر چیزی می‌خواهند پخش کنند و از طرفی فرهنگ‌سازی هم نمی‌کنند.

وی گفت: دولت یک سال است روی کار آمده و شعار می‌دهد که این را باید کنار بگذاریم و فرهنگ سازی کنیم؛ خب، فرهنگ سازی کن!

او درباره ارسال پارازیت نیز گفت: بحث این است که ما ضمن این‌که باید در بخش فرهنگ کارمان را انجام دهیم نباید بخش سخت‌افزاری را رها کنیم، باید بجا و به موقع پارازیت بیاندازیم نه هرجا و هر کجا.

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در پاسخ به ضررهای پارازیت و سلامتی مردم نیز عنوان کرد: اگر جایی ضرر داشته باشد مخابرات و دیگران که تخصص دارند باید جلوی ضرر را بگیرند و می‌توانند این کار را انجام دهند، ما خبر داریم که وزارت ارتباطات می‌تواند این کار را انجام دهد که ضررش کمتر باشد و جلوی خیلی از این ماهوارهای مستهجنی که به خانواده‌ها حمله کرده گرفته شود.

حسینی تأکید کرد: کار فرهنگی هم انجام دهند و زمانی که کار فرهنگی به نتیجه رسید کم‌کم دیگر پارازیت نیاندازند.

او همچنین با اشاره به اثرات مخرب ماهواره و لزوم برخورد با شبکه‌های ماهواره‌ای گفت که طبق گزارشی که دادگستری به کمیسیون فرهنگی داده است، 25 درصد طلاق‌ها به واسطه ماهواره‌ها است، یعنی پسر یا دختر اظهار کرده‌اند که ما تحت تأثیر ماهواره به یکدیگر مشکوک شده‌ایم و کارمان به طلاق کشیده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۷
0
0
با اشاره به متن آقای نماینده که در جمله ذیل ایراد فرمودند

« باید بجا و به موقع پارازیت بیاندازیم نه هرجا و هر کجا. »


لطفا یکی به من توضیح بده:

فرق بین

هرجــا و هر کجــا

در کجاست...!!؟؟
نظر شما: