ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۳۷۷۲۳
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۳

ناگفته‌هایی از جنگ صدام با اسرائیل

صدام در تلاش بود تا گروهی از فلسطینی‌ها را برای یورش به مقر اقامت مناخیم بگین، نخست‌وزیر وقت اسرائیل اجیر کند تا این مقام اسرائیلی را بربایند و سپس وی را به بغداد منتقل کنند.
تدبیر24: روزنامه یدیعوت آحارونوت فاش کرد که در پی حملات جنگنده‌های اسرائیلی به تاسیسات هسته‌ای عراق در سال 1981، صدام برای ربودن مناخیم بگین طرح‌ریزی کرده بود.

این روزنامه عبری زبان به نقل از بدیع محمد عارف، وکیل‌مدافع صدام در هنگام محاکمه وی گزارش داد: صدام در تلاش بود تا گروهی از فلسطینی‌ها را برای یورش به مقر اقامت مناخیم بگین، نخست‌وزیر وقت اسرائیل اجیر کند تا این مقام اسرائیلی را بربایند و سپس وی را به بغداد منتقل کنند.

این روزنامه نوشت که این تلاش برای تلافی‌جویی از نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی قرار بود صورت بگیرد چراکه جنگنده‌های رژیم صهیونیستی تاسیسات هسته‌ای عراق را در منطقه الازیرق در سال 1981 هدف قرار داده بودند اما پس از اینکه یکی از مسئولان اروپایی با صدام تماس گرفت و از وی خواست تا از تلاش برای ربودن مناخیم بیگن صرف‌نظر کند، صدام از این تصمیم خود منصرف شد.

با توجه به مهم بودن این اقدام، وکیل‌مدافع صدام با کمک تعدادی از مسئولان دستگاه‌های اطلاعاتی عراق در آن دوره تلاش کرد تا از این اقدام مستندات لازم را جمع‌آوری کند.

هشت جنگنده اف16 اسرائیلی دست به حملاتی به تأسیسات هسته‌ای تموز عراق زدند که در حال ساخت بود و با بمب‌هایی به وزن 10 تن این تأسیسات را هدف قرار دادند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: