اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
اقتصاد دیجیتال و تاب‌آوری زنجیره ارزش پتروشیمی زیر فشار تحریم

اقتصاد دیجیتال و تاب‌آوری زنجیره ارزش پتروشیمی زیر فشار تحریم

محمدمهدی محمدی- صنعت پتروشیمی ایران، به‌عنوان قلب تپنده صادرات غیرنفتی کشور، بارها این آزمون را پشت سر گذاشته و هر بار با زخمی تازه، اما همچنان زنده و ایستاده به مسیر خود ادامه داده است. اما امروز ماجرا پیچیده‌تر از همیشه است
يکشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 05
کد خبر: ۳۷۷۲۷
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۲

هشدار مقتدی صدر به عربستان

وی با بیان اینکه این حکم نقض حقوق بشر است از دولت عربستان سعودی خواست تا در این حکم تجدیدنظر کند چرا که وی از مبلغان مسلمان و استادان حوزه علمیه است.
تدبیر24: دفتر مقتدی صدر، رهبر جریان صدر عراق در نجف امروز (شنبه) با درخواست از مسوولان عربستانی برای آزادی شیخ نمر باقر النمر و بازنگری در حکم اعدام وی، نسبت به تشدید طائفه‌گرایی در منطقه هشدار داد.

جابر الخفاجی از رهبران دفتر صدر در نجف در کنفرانس خبری عنوان داشت: عربستان باید شیخ نمر النمر از روحانی‌های برجسته کشور را آزاد کند و در اجرای حکم اعدام صادره علیه وی تجدیدنظر کند.

وی با بیان اینکه این حکم نقض حقوق بشر است از دولت عربستان سعودی خواست تا در این حکم تجدیدنظر کند چرا که وی از مبلغان مسلمان و استادان حوزه علمیه است.

این رهبر جریان صدر تصریح کرد: در صورتی که عربستان به این درخواست پاسخ ندهد گام‌های بعدی اتخاذ خواهد شد.

وی افزود: ما در ماه رحمت و مغفرت هستیم و بر این باوریم که عربستان باید به جان انسان‌ها احترام بگذارد و شیخ نمر را اعدام نکند چرا که اعدام وی راه را مقابل موج طائفه‌گرایی در منطقه باز می‌کند.

منبع: سایت شبکه سومریه نیوز عراق
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: