ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۷۸۰۸
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۷

تهران کانون رایزنی‌های دیپلماتیک

روحانی در"هفته تلاش برای ثبات وامنیت منطقه ای"،بانخست وزیران عراق وارمنستان ،وزیر دفاع لبنان،وانقلابیون فلسطین دیدارخواهدکرد.
تدبیر24: معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور گفت: تهران دراین هفته محل رایزنی های دیپلماتیک برای توسعه امنیت منطقه ای و مبارزه باافراط گرایی وتروریسم دربالاترین سطوح آن است.

حمید ابوطالبی در صفحه توئیتر خود نوشت:

تهران در این هفته محل رایزنی های دیپلماتیک برای توسعه امنیت منطقه ای و مبارزه باافراط گرایی و تروریسم در بالاترین سطوح آن است.

با شکست سیاسی ائتلاف غرب درجهانی کردن مبارزه با داعش،اینک کشورهای مختلف به شکل انفرادی برای تامین و حفظ امنیت و ثبات خود فعال شده اند.

تئوری مبارزه با خشونت و تروریسم دکتر روحانی، از سال گدشته تهران را به محل رفت و آمد دیپلماتیک جهانی تبدیل کرده است.

ناامیدی کشورهای منطقه،عراق وسوریه و لبنان،از مثمر ثمر بودن تحرکات نظامی ائتلاف،این کشورها را به سمت چاره جویی برای امنیت ملی شان سوق داده است.

نفوذ منطقه ای، صداقت و قدرت بالای تاثیرگذاری بر تحولات، مهمترین عاملی است که عراق،لبنان، فعالین سوریه،فلسطین و مقامات روسیه را به ایران کشانده است.

روحانی این روزها ارتقاء امنیت منطقه ای وثبات را،از فلسطین تا قفقاز و آسیای میانه،اصلی ترین تحرک دیپلماتیک خود می داند؛تحرکی که از سازمان ملل آغازشد.

دکتر روحانی در"هفته تلاش برای ثبات وامنیت منطقه ای"،با نخست وزیران عراق و ارمنستان ،وزیر دفاع لبنان،و انقلابیون فلسطین دیدار خواهد کرد.

جهان پذیرفته راه ثبات وامنیت منطقه،از پایتخت بزرگترین قدرت منطقه-تهران-می گذرد؛راهی که جهانیان با قطعنامه مبارزه با خشونت به رسمیت شناختند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: