ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۷۸۴۸
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۱
در نخستین جلسه شورای عالی رفاه پس از 8 سال؛

حمایت از اقشار آسیب پذیر در صدر برنامه های دولت است

رییس جمهوری با تاکید بر ضرورت ایجاد پایگاه اطلاعات جامع رفاهی در کشور به منظور سیاستگذاری و پایش اقدامات اجرایی در حوزه رفاه اجتماعی از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواست تا....
تدبیر24: حجت الاسلام والمسلمین «حسن روحانی» صبح امروز (یکشنبه) در جلسه شورای عالی رفاه که پس از 8 سال تشکیل شد، اظهارداشت: حمایت از اقشار آسیب پذیر و گسترش برنامه های رفاهی در کشور نیازمند اطلاعات و آمار دقیق است.
وی از تجمیع اطلاعات دستگاه های مختلف به منظور دارا بودن بانک اطلاعاتی پاسخگو، ضرورتی برای برنامه ریزی و تصمیم گیری صحیح دانست و افزود: دولت در سایه این اطلاعات می تواند در مبارزه با آسیب های اجتماعی، حمایت از اقشار آسیب پذیر نظیر کودکان و زنان بی سرپرست بازنشستگان، سالمندان و بیکاران، موفق باشد.
رییس شورای عالی رفاه با یادآوری این که حمایت از گروه های آسیب پذیر در صدر برنامه های دولت است، خاطرنشان کرد: اقشار آسیب پذیر جامعه نباید در جریان رشد و توسعه کشور مورد غفلت قرار گیرند، بنابراین دولت برای کمک به این افراد نیازمند اطلاعات جامع است.
روحانی تصریح کرد: دولت در زمینه بهداشت و درمان گام های بلندی برداشته و باید تلاش شود که این حرکت مهم و ارزشمند پایدار باشد.
وی با بیان این که در پیشبرد سیاست امنیت غذایی، توزیع سبد کالا در میان اقشار محروم جامعه ادامه خواهد داشت، بر حل دیگر آسیب های اجتماعی نظیر درمان معتادان و آماده کردن شرایط بازگشت آنها به جامعه تأکید کرد.
رییس قوه مجریه با یادآوری جهت گیری دولت در رشد و توسعه متوازن در همه استان های کشور گفت: تعادل بخشی منطقه ای یک سیاست اصولی در دولت تدبیر و امید برای فقرزدایی است.
روحانی همچنین بر ارایه راهکارهای تشویقی به منظور تحصیل همه کودکان در کشور تأکید کرد و اظهارداشت: برخی موارد از عدم تحصیل کودکان به مسایل فرهنگی باز می گردد که باید در این زمینه کار فرهنگی شود و برنامه ریزی مشخصی داشته باشیم.
علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این جلسه با یادآوری این که دولت ها براساس سیاست های رفاهی سنجیده می شوند، گفت: دولت تدبیر و امید با برنامه ریزی، کار کارشناسی و هدفمند در زمینه سیاست های رفاهی پیش می رود و این امر می تواند، منجر به از بین رفتن فقر و نابرابری های اجتماعی شود.
وی با ارایه شاخص هایی نظیر توزیع فقر، سواد، طلاق، اعتیاد، بیمه، امید به زندگی، خاطر نشان کرد: توزیع رفاه سیاست جبرانی نیست، بلکه سیاستی در کنار رشد اقتصادی است و هر حرکت خوب اقتصادی اگر با سیاست های رفاهی آمیخته نشود برای مردم ملموس نخواهد بود.
در ادامه این جلسه وزیران کشور، آموزش و پرورش، امور اقتصادی و دارایی و معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهوری، دیدگاه های خود درباره راه اندازی پایگاه جامع اطلاعاتی و سیاست های لازم برای هماهنگی فعالیت دستگاه هایی که در زمینه رفاه فعالیت دارند، تبیین کردند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: