ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۷۸۵۳
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۹

5عادتی که مغز را نابود می کند

قند یکی از بزرگترین دشمنان بدن و از جمله مغز انسان است. استفاده بیش از اندازه از قندها باعث می شود تا اختلالاتی در جذب پروتئین برای بدن به وجود آمده و همین در راستای آسیب زدن به مغز حرکت میکند.
تدبیر24: هر کدام از اعضای حیاتی بدن برای زندگی نیاز به رعایت نکات خاصی دارند که در صورت رعایت نشدن آن ممکن است دچار مشکلات پیچیده ای شوند. مغز یک عضو مهم است که تنها با رعایت نکردن چند نکته ساده از بین می رود.

انسان ها هر کدام رفتارهای خاصی دارند که باعث می شود در زندگی پیشرفت یا پسرفت کنند. برخی را با نام عادت های خوب می شناسیم که می توانند به پیشرفت کمک کنند و برخی دیگر تنها دسته از عادات بد برای بدن انسان هستند.

** اولین گامی که در طول روز عده ای برای تخریب مغز بر میدارند نخوردن صبحانه است. شاید وعده ای ساده به نظر برسد اما مواد مغذی ای که در این وعده وارد بدن می شود باورنکردنی است پس حتما باید صبحانه را جدی بگیرید تا موادغذایی به خوبی به مغز برسد.

** در کنار نخوردن پر خوری نیز می تواند زیان بار باشد. افرادی که در خوردن غذاهای چرب و پر کالری زیاده روی می کنند در صدد از دست دادن بخش اعظمی از مغزشان هستند. پر خوری همچنین می تواند باعث سفت شدن شریان های خونی شود که کارایی مغز را کاهش می دهد.

** قند یکی از بزرگترین دشمنان بدن و از جمله مغز انسان است. استفاده بیش از اندازه از قندها باعث می شود تا اختلالاتی در جذب پروتئین برای بدن به وجود آمده و همین در راستای آسیب زدن به مغز حرکت میکند.

** کم خوابی عامل دیگری است که مانع از استراحت کافی مغز می شود پس شما هر کاری که انحام دهید بازهم ممکن است مغزتان آسیب ببیند. خواب کافی به مدت ۷ ساعت باید درست انجام شود. دقت داشته باشید که پوشاندن سر هنگام خواب باعث افزایش دی اکسید کربن و آسیب دیدگی مغز می شود.

** فکر می تواند یکی دیگر از مخربان مغز شما باشد. البته اگر کار فکری سخت در زمان بیماری انجام دهید. در دوران بیماری مغز نیاز به آرامش دارد پس کار کشیدن از آن می تواند باعث تخریبش شود. در مقابل کم فکر کردن یا بی تحرکی نیز می تواند سلول های مغز را تنبل کند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: