آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۳۷۸۶۲
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۲

واژگونی وانت با 30 سرنشین!

معاون فنی اورژانس 115 کهگیلویه و بویراحمد از واژگونی خودروی وانت با 30 سرنشین و 9 زخمی در شهرستان دنا خبر داد.
تدبیر24: محسن جلیلی از واژگونی خودروی وانت با 30 سرنشین و 9 زخمی در شهرستان دنا خبر داد.
 
معاون فنی اورژانس 115 کهگیلویه و بویراحمد گفت: سرنشینان این وانت برای سیب‌چینی به سوی باغات روستای توت‌سیاه شهرستان دنا در حال حرکت بودند که این خودروی وانت واژگون شده و تعداد 9 نفر از این سرنشینان مجروح و روانه بیمارستان شدند که خوشبختانه تاکنون گزارشی مبنی بر فوت کسی گزارش نشده است.
 
این مسئول افزود: کارفرمایان باید جوانب احتیاط را در خصوص ایاب و ذهاب کارگران خود در نظر بگیرند که چنین حوادث ناگوار رخ ندهد.
 
وی با اشاره به فصل برداشت سیب در استان خاطرنشان کرد: امیدواریم دیگر شاهد این گونه بی‌احتیاطی‌ها نباشیم و کارفرمایان همه شرایط را برای سلامتی کارگران خود به کار گیرند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: