ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۳۷۹۱۶
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۶
شمخانی

ایران آماده همکاری با سازمان ملل

علی شمخانی در دیدار نماینده دبیر کل سازمان ملل متحد در امور سوریه آمادگی ایران را برای همکاری با سازمان ملل به عنوان تنها مرجع مشروع برای مقابله با گروههای تروریستی اعلام کرد.
تدبیر24: استفان دو میستورا نماینده دبیر کل سازمان ملل متحد در امور سوریه صبح امروز با علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورایعالی امنیت ملی دیدار و درخصوص تحولات اخیر سیاسی و امنیتی در این کشور گفتگو کرد.
علی شمخانی با اشاره به بی نتیجه ماندن کنفرانس های بین المللی برای پایان دادن به بحران سوریه و نتیجه معکوس ایجاد گروه های تروریستی برای مقابله با دولت منتخب مردم در این کشور، بر لزوم تجدید نظر در سیاست های اشتباه اتخاذ شده و حمایت از خواست واقعی مردم و کمک به استقرار امنیت و ثبات تاکید کرد.
شمخانی افزود: به رغم آمادگی دولت سوریه برای انجام گفتگوهای سیاسی با گروه های مختلف سوری، رفتار غیر مسوولانه برخی کشورهای غربی و منطقه و تسلیح مخالفان و تحریک آن ها به کشتار مردم مانع اصلی استقرار آرامش در سوریه بوده است.
دبیر شورای عالی امنیت ملی با تاکید بر لزوم بهره گیری از تجربیات نمایندگان سابق سازمان ملل که راه حل سوریه را پایان حمایت از تروریسم و اتکا به گفتگوهای ملی می دانند خاطر نشان ساخت، این واقعیت که خطر جریان های تروریستی در نهایت متوجه حامیان آنها خواهد شد بارها از سوی مسئولان جمهوری اسلامی ایران اذعان شده بود و امروز نیز مجددا تاکید می نماییم که ایجاد گروه تروریستی جدید برای مهار گروه های قبلی و یا دخالت نظامی نیروهای فرامنطقه ای منجر به تصاعد بحران خواهد شد.
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران بر اساس سیاست های انسان دوستانه و اصولی خود برای تامین امنیت در منطقه به مقابله با گروه های تروریستی ادامه خواهد داد و آمادگی دارد همکاری لازم را با سازمان ملل به عنوان تنها مرجع مشروع در این زمینه انجام دهد.
استفان دو میستورا نماینده دبیر کل سازمان ملل متحد در امور سوریه در این دیدار با اشاره به لزوم بهره گیری از تجارب و مشارکت ایران در حل بحران سوریه تاکید کرد، فاجعه انسانی در شهرهای مرزی سوریه نشان می دهد که می بایست هرچه سریعتر راهکارهای مبتنی بر مشارکت همه کشورهای تاثیر گذار منطقه برای مقابله با تهدید تروریسم مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: راه حل سیاسی برای حل و فصل بحران سوریه بهترین ابراز برای مواجهه با تهدید گروه تروریستی داعش ومقابله جدی با توسعه این پدیده شوم در منطقه است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: