آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۳۷۹۸۵
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۱

چهار روستا در محاصره کامل سیلاب

فرماندار نوشهر گفت که چهار روستای این شهرستان به دنبال بارندگی های شب گذشته تا کنون و وقوع سیل در محاصره کامل آب قرار گرفته است.
تدبیر24: «محمدعلی قمی اویلی» دوشنبه شب با اشاره به برگزاری نشست ستاد بحران شهرستان های نوشهر و چالوس به میزبانی فرمانداری نوشهر، گفت: در این نشست تبعات و آثار و خسارت های وارد شده به مردم در اثر بارندگی و جاری شدن سیل بررسی شد.

وی خاطرنشان کرد: روستاهای ملکار، حوض کتی، کهنه سرا و مزگاه روستاهایی شهرستان نوشهر هستند که در محاصره قرار گرفته اند و مدیریت بحران قول مساعدت داده تا مشکلات این روستاها حل شود.

قمی اویلی در ادامه تصریح کرد: در این نشست قرار شد که از فردا (سه شنبه) موضوع کمک رسانی هلال احمر به آسیب دیدگان را آغاز کند. همچنین ساماندهی و مهندسی رودخانه با استفاده از ماشین آلات مورد نیاز از دیگر برنامه ها خواهد بود.

فرماندار نوشهر تاکید کرد: درباره گندابرود نیز قرار است نشستی با حضور فرماندار و دیگر مسوولان شهرستان چالوس در نوشهر برگزار شد و آسیب شناسی دقیق درباره علل وقوع سیل صورت گیرد.

وی همچنین گفت که حل و فصل مشکلات موجود و مهندسی رودخانه و لایروبی کامل نهرها نیاز به اعتبارات بالایی دارد و باید مسایل مربوط به این مناطق با نگاه ملی دیده شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: