ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۳۷۹۸۷
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۳

‌صادرات 58.5میلیون دلاری اوره

سرپرست اداره بازرگانی خارجی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی از صادرات 58.5 میلیون دلاری اوره از مجتمع پتروشیمی خراسان شمالی به کشورهای آسیای میانه خبر داد.
تدبیر24: پورکاظم در منطقه خراسان شمالی با اشاره به اینکه این مجتمع طی سال جاری 64.8درصد صادرات کالا داشته است، افزود: از این میزان 5.5 میلیون دلار نیز متعلق به کالای ملامین و آمونیاک 831هزار دلار است.

وی با بیان اینکه طی سال جاری 100میلیون دلار کالا از این استان صادر شده است، ادامه داد: این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته 22درصد رشد داشته است.

پورکاظم وزن بارهای صادر شده را 413 تن بیان کردو توضیح داد: این میزان نیز 21درصد رشد داشته است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: