ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۳۸۰۳۴
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۵
حسین ابراهیمی

انتخاب جانشین آیت آلله مهدوی کنی از نواب مجلس خبرگان

ا توجه به شخصیت مدیریتی آیت الله مهدوی کنی معتقدم، ایشان حتما در این مورد تدابیر لازم را داشته‌اند و من تصور می‌کنم این انتخاب از نواب مجلس خبرگان رهبری بیرون نباشد.
تدبیر24: یک عضو روحانیت مبارزه گفت: با توجه به شخصیت مدیریتی آیت الله مهدوی کنی معتقدم ایشان حتما در مورد جاگزین خود تدابیر لازم را داشته‌اند و من تصور می‌کنم این انتخاب از نواب مجلس خبرگان رهبری بیرون نباشد.
حسین ابراهیمی درباره شخصیت آیت الله مهدوی کنی گفت: ایشان شخصیتی بودندکه چه قبل از انقلاب و چه بعد از انقلاب در همه عرصه‌ها وجود موثر داشتند.
وی ادامه داد: آیت الله مهدوی کنی در پیش از انقلاب اسلامی جزء موسس جامعه روحانیت مبارز بود و از کسانی بودند که به زندانه رفته و تا پای جان در راه پیروزی انقلاب حضور داشتند.
ابراهمی بابیان اینکه بعد از انقلاب اسلامی همواره آیت آلله مهدوی کنی شخصیت تاثیرگذار بودند گفت: او شخصیتی کلیدی برای انقلاب وهمیشه مورد توجه همه بزرگان قرار داشت هر کجا نظلام در مشکلی یا بحرانی قرار می‌گرفت از وجودشان بهرمند می‌شد.
این عضو روحانیت مبارزه اضافه کرد: از جمله این نقاط می‌توان به سرپرستی نخست وزیر، وزارت کشور، اداره کمیته‌های انقلاب اسلامی نام برد که نظام در این مراحل حساس از این شخصیت این بزگوار بهره‌مند شده‌است.
ابراهیمی بااشاره به صحبت‌های امام درباره آیت الله مهدوی کنی گفت: امام همیشه عنایت ویِژه به ایشان داشتند ودر سخن معرفی گفته‌اند: من به او ارادت داشته دارم و خواهم داشت، که این صحبت امام جایگاه آیت مهدوی کنی را به وضوح در انقلاب اسلامی نمایان می‌سازد.
این نماینده سابق مجلس شواری اسلامی تاکید کرد: اگر نگاهی به تاریخ انقلاب اسلامی و بعد از آن داشته باشیم در همه عرصه‌ها می‌توانیم اثری ماندگار و کارآمد از آیت الله مهدوی کنی به روشنی بیابیم.
وی با بیان اینکه آیت الله مهدوی کنی مورد قبول همه جریان‌های سیاسی بود، تصریح کرد: این مقبولیت از گذشت کم نظیر ایشان ناشی می‌شد که هیچ‌گاه به نفع هیچ جریانی صحبت نکردند.
ابراهیمی درباره نقش ایت الله مهدوی کنی در خبرگان رهبری و جامعه روحانیت مبارز گفت: از ویژگی‌های اصلی این بزرگوار می‌توان به ایجاد مدیریت نهادینه در همه عرصه‌های مسولیتی اشاره کرد.
وی افزود: نقش ایشان در مجلس خبرگان رهبری بی‌بدیل و برجسته بود و با توجه به‌شناختی که از ایشان دارم حتما درباره فرد جایگزین در این مسولیت تدابیر لازم را داشته‌اند.
این عضو جامعه روحانیت مبارز ابراز کرد: انقلاب اسلامی ما طوری برنامه ریزی شده است که در طی این سال‌ها هیچ‌گاه در این موارد خلاء افراد، دچار مشکل نشده‌ است، مشاهده کردیم حتی در خلاء وجودی امام راحل چطور این مسئله با رهبری و جانشینی آیت الله خامنه‌ای به خوبی حل شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: