ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۸۰۴۴
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۵

افزایش تغییرکاربری در گیلان با کمبودآب

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای گیلان گفت: روزگاری 5 میلیارد مترمکعب آب در سد سفیدرود ذخیره شده بود اما تغییرات اقلیم موجب شده است که ذخیره این سد، امسال به یک میلیارد و 170 میلیون مترمکعب برسد.
تدبیر24: سیف الله آقابیگی در منطقه گیلان، افزود: گیلان با میزان بارندگی 1100 میلی لیتر بیشترین بارندگی کشور را به خود اختصاص داده است اما متاسفانه اغلب بارش‌ها زمانی در گیلان اتفاق می‌افتد که نیازی به آن نداریم.

وی با اشاره به اینکه تحقیقات می‌تواند کمک کند از آبهای موجود نهایت بهره وری را داشته باشیم، ادامه داد: تغییر کاربری از چالش‌هایی است که در اثر کمبود آب افزایش می‌یابد.

وی با بیان اینکه کاربردی شدن تحقیقات می‌تواند به کارهای کمی و کیفی کمک کند، تصریح کرد: هر تحقیقی که منجر به بروز پدیده‌های علمی شود، مورد حمایت ماست. بخش تحقیقات آب منطقه‌ای گیلان در سال 1383 رتبه 15 را به خود اختصاص داده بود و در سال گذشته گیلان توانست رتبه پنجم را به خود اختصاص دهد.

آقابیگی با بیان اینکه رشد و تعالی بخش آب کشور در گرو کاربردی کردن فعالیت‌های تحقیقاتی است، گفت: باید پژوهش را باور کنیم و بدون پژوهش هرگز تصمیم نگیریم.

وی یادآور شد: 3.5 درصد جمعیت کشور در گیلان زندگی می‌کنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: