تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۳۸۰۵۲
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۶

بچه ها را از نوشتن نترسانیم

یک مدرس دانشگاه گفت: نوشتن با خواندن ارتباط مستقیم دارد، فرهنگ خواندن و مطالعه نوشتن را تقویت می کند. بچه ها با نوشتن تمرین اندیشیدن می کنند و به همین دلیل نباید آنان را از نوشتن ترساند.
تدبیر24: 'شهین نعمت زاده' مدرس دانشگاه الزهرا در نشست ترویج خواندن با موضوع 'مهارت نوشتن و ترویج کتاب خوانی' افزود: برای نویسندگی مانند هر فن دیگری باید مهارت پیدا کرد.

وی دراین نشست که در محل کتابخانه مرجع کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، با اشاره به اینکه زبان دارای عنصرهایی از قبیل گوش دادن، سخن گفتن و خواندن است، گفت: سخن گفتن و گوش دادن نیاز به تقویت دارد اما خواندن و نوشتن نیاز به آموزش دارد.

این پژوهش گر افزود: آموزش و پرورش باید به بچه ها اعتماد به نفس بدهد تا سخن گفتن آنان تقویت شود، برای این که نوشتن بچه ها خوب شود باید تحقیق و مطالعه کنند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، نوشتن خلاق مقدمه ای برای تبدیل یک ایده و فکر به یک جزوه یا کتاب است، بعد از نوشتن نویسنده باید خودش را جای خواننده بگذارد و راجع به نوشته خود قضاوت کند.

وی با بیان این که بعضی از بچه های ما خیلی بد می نویسند و انشاهای خوبی ندارند افزود: نوشتن کار مشکلی است. نوشتن را نباید امری زوری تلقی کنیم، ترس از نوشتن را باید از بچه ها دور کرد.

این پژوهش گر تصریح کرد: آموزش نوشتن در کشور ما مشکل دارد. از همان پایه اول دبستان باید مهارت نوشتن را به کودکان آموزش داد و با دادن یک داستان نیمه تمام به بچه ها، از او بخواهیم داستان را تمام کند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: