ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۳۸۰۵۲
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۶

بچه ها را از نوشتن نترسانیم

یک مدرس دانشگاه گفت: نوشتن با خواندن ارتباط مستقیم دارد، فرهنگ خواندن و مطالعه نوشتن را تقویت می کند. بچه ها با نوشتن تمرین اندیشیدن می کنند و به همین دلیل نباید آنان را از نوشتن ترساند.
تدبیر24: 'شهین نعمت زاده' مدرس دانشگاه الزهرا در نشست ترویج خواندن با موضوع 'مهارت نوشتن و ترویج کتاب خوانی' افزود: برای نویسندگی مانند هر فن دیگری باید مهارت پیدا کرد.

وی دراین نشست که در محل کتابخانه مرجع کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، با اشاره به اینکه زبان دارای عنصرهایی از قبیل گوش دادن، سخن گفتن و خواندن است، گفت: سخن گفتن و گوش دادن نیاز به تقویت دارد اما خواندن و نوشتن نیاز به آموزش دارد.

این پژوهش گر افزود: آموزش و پرورش باید به بچه ها اعتماد به نفس بدهد تا سخن گفتن آنان تقویت شود، برای این که نوشتن بچه ها خوب شود باید تحقیق و مطالعه کنند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، نوشتن خلاق مقدمه ای برای تبدیل یک ایده و فکر به یک جزوه یا کتاب است، بعد از نوشتن نویسنده باید خودش را جای خواننده بگذارد و راجع به نوشته خود قضاوت کند.

وی با بیان این که بعضی از بچه های ما خیلی بد می نویسند و انشاهای خوبی ندارند افزود: نوشتن کار مشکلی است. نوشتن را نباید امری زوری تلقی کنیم، ترس از نوشتن را باید از بچه ها دور کرد.

این پژوهش گر تصریح کرد: آموزش نوشتن در کشور ما مشکل دارد. از همان پایه اول دبستان باید مهارت نوشتن را به کودکان آموزش داد و با دادن یک داستان نیمه تمام به بچه ها، از او بخواهیم داستان را تمام کند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: