ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۳۸۱۰۳
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۶

هوای خنک برای انارساوه خوب است

معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی ساوه گفت: خنک شدن هوا بر کیفیت انار ساوه می‌افزاید.
تدبیر24: محمودرضا خلیلی در منطقه مرکزی، با اشاره به تغییرات جوی و خنک شدن هوا در روزهای اخیر اظهار کرد: خنکی هوا علاوه بر افزایش کیفیت انار ساوه موجب قرمزی بیشتر پوست آن و نیز آبدار شدن یاقوت سرخ می‌شود.

وی عامل محیطی را یکی از عوامل مهم تأثیرگذار در عملکرد باغات انار دانست و افزود: درخت انار برای عملکرد بهتر خود در ابتدای باردهی نیاز به اقلیم گرم دارد که در رشد آن بسیار تأثیرگذار است و در زمان باردهی نیز هوای خنک به ویژه شب‌ها در کیفیت انار تولیدی مؤثر است.

وی اضافه کرد: قرار گرفتن شهرستان ساوه در منطقه نیمه‌کویری و برخورداری از شب‌های خنک و روز‌های گرم و طولانی زمینه مساعدی را برای تولید انار مرغوب فراهم می‌کند.

وی با بیان اینکه افزایش بارش باران نیز موجب ترک خوردن انار می‌شود، اضافه کرد: اگر بارندگی‌ها در فصل برداشت انار افزایش پیدا کند منجر به سردی هوا شده و سرمای بیش از حد میزان ترکیدگی انار را افزایش و آسیب جدی به باغات وارد می‌کند.

این مقام مسئول در جهاد کشاورزی ساوه اضافه کرد: از طرفی ماندگاری بیشتر انار بر روی درخت و برداشت با تأخیر آن به دلیل خنکی هوا کیفیت آن را روز به روز افزایش می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: به باغداران توصیه می‌شود ضمن آگاهی از وضعیت شرایط جوی آب و هوایی اقدام به برداشت انار کنند تا هم شاهد تولید اناری با کیفیت باشند و هم میزان خسارت و آسیب‌های احتمالی را کاهش دهند.

خلیلی با اشاره به اینکه ماندگاری در انبار، کمبود آفات و خوش رنگی دانه و پوست از ویژگی‌های بارز یاقوت سرخ ساوه است، افزود: انار تولیدی این شهرستان علاوه بر ارسال به اقصی نقاط کشور به کشورهای اروپایی و کشورهای حوزه خلیج فارس نیز صادر می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: از مجموع 11 هزار هکتار باغات انار ساوه 9 هزار هکتار آن بارده است که از هر هکتار 15 تن انار برداشت می‌شود و کار برداشت یاقوت سرخ در ساوه که چند روزی است آغاز شده، همچنان ادامه دارد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: