آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۳۸۱۲۲
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۱

کمبود واکسن نداریم

رییس سازمان غذا و دارو ضمن اشاره به برنامه وزارت بهداشت برای افزودن واکسن‌های جدید به برنامه واکسیناسیون ملی، از ورود نخستین محموله واکسن «پنتاوالان» به کشور خبر داد.
تدبیر24: دکتر رسول دیناروند در این باره گفت: واکسیناسیون در کشور طبق برنامه مصوب واکسیناسیون وزارت بهداشت در حوزه بهداشت در حال انجام است. سازمان غذا و دارو نیز در تامین فرآورده و همچنین منابع مالی این قضیه به حوزه بهداشت کمک می‌کند.

وی گفت: امسال نیز طبق برنامه کارها در حال انجام است و هیچ کمبود و مشکلی در زمینه تامین واکسن‌های مورد نیاز کشور نداریم.

دیناروند در توضیح تامین و سفارش خرید واکسن‌هایی که قرار است جدیدا به برنامه واکسیناسیون ملی کشور اضافه شود، افزود: نخستین محموله از یک قلم از واکسن‌های جدید (پنتاوالان) وارد کشور شده است. واکسیناسیون نیز طبق موعد مقرر و بر اساس برنامه حوزه بهداشت در خانه‌های بهداشت و مراکز بهداشتی درمانی انجام خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: