ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۳۸۱۴۶
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۹

افزایش 100میلیون مترمکعبی تولیدگاز

مدیرعامل سازمان مطنقه ویژه اقتصادی انرژی پارس گفت: براساس برنامه های در دست اجرا و با ورود بخشی از گاز فازهای 12 و 17 و 18 تا پایان سال حدود یکصد میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور در مقایسه با سال گذشته افزوده خواهد شد.
تدبیر24: مهدی یوسفی اظهار داشت: تکمیل فازهای قدیمی پارس جنوبی شامل فازهای 12، 15 و 16 ، 17 و 18 از اولویت های وزارت نفت در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس است.

وی با بیان اینکه این سازمان به نمایندگی از وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران وظیفه اداره و راهبری حوزه عملیاتی پارس جنوبی، پارس کنگان و پارس شمالی را برعهده دارد، گفت: پارس جنوبی از مناطق مهم و تاثیرگذار کشور است که نقش مهمی در اقتصاد کشور به خصوص در بخش انرژی و چرخه ارزش افزوده از محل فروش محصولات پتروشیمی و میعانات گازی ایفا می کند.

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس گفت: براساس استاندارد 25 میلیون مترمکعب گاز برای هر فاز ،29 پالایشگاه گازی و حدود 30 مجتمع پتروشیمی بزرگ و کوچک در این منطقه پیش بینی شده که این حجم تراکم صنعتی در کشور بی نظیر است.

وی از شناسنامه دار کردن پروژه های قابل سرمایه گذاری در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس خبر داد و افزود: نبود شناسنامه برای پروژه های های سرمایه گذاری از دلایل عمده کمبود جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی جهت سرمایه گذاری در این منطقه بوده که در گام نخست سعی کرده ایم تمام فرصت های سرمایه گذاری در منطقه را شناسنامه دار کنیم.

یوسفی طرح فراگیر پالایشی سیراف را از مهمترین اقدامات وزارت نفت در دوران جدید برای جذب سرمایه بخش خصوصی در منطقه خواند و گفت: این طرح در قالب 8 پالایشگاه میعانات گازی مستقل هر یک به ظرفیت 60 هزار بشکه در روز به همراه تأسیسات یوتیلیتی، پشتیبان و واحدهای فرآیندی مشترک در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس اجرا خواهد شد که همزمان چندین مزیت را برای منطقه به ارمغان می آورد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: