ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۸۱۷۵
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۹

هشدار به قاچاقچیان چوب و خاویار

مدیر کل تعزیرات حکومتی استان مازندان با اعلام هشدار به قاچاقچیان چوب و خاویار، گفت: با این قاچاقچیان بدون اغماض و قاطعانه برخورد می شود.
تدبیر24: 'مهدی عباسی' خسارت پدیده قاچاق چوب را به طبیعت و منابع طبیعی غیرقابل جبران دانست و گفت: لازم است همگان به این مهم توجه داشته باشند زیرا جنگل های این استان به عنوان یکی از مواهب خدادادی محسوب شده و باید با تمامی توان نسبت به حفاظت و مراقبت از این انفال الهی اقدام کرد.

وی افزود: جنگل های پهن برگ خزری یکی از بهترین و با ارزش ترین جنگل های ایران است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی مازندران همچنین با اشاره به اینکه قاچاق چوب حیات جنگل های استان را تهدید می کند، اظهارداشت: جنگل های شمال کشور از مهمترین سرمایه های طبیعی ایران است این جنگل ها سرمایه های ملی محسوب می شود و باید برای حفاظت از آن ها تلاش بیشتری شود

این مقام ارشد تعزیرات حکومتی مازندران تصریح کرد: وجود جنگل ها در این استان علاوه بر سرسبزی، از سیلاب های مخرب جلوگیری کرده و این جنگل ها موجب حفظ تعادل آب و هوایی و افزایش جاذبه های گردشگری می شود و بدون شک حیات طبیعی بسیاری از موجودات با خطرات احتمالی ناشی از تخریب جنگل تهدید خواهد شد.

عباسی اذعان کرد: وظیفه همگان است که حافظ منابع طبیعی و جنگل ها باشند و تعزیرات حکومتی نیز در حدود و صلاحیت محوله ضمن اعلام آمادگی کامل و براساس قوانین جدید مبارزه با قاچاق کالا وارز با متخلفان، سودجویان و فرصت طلبان در این بخش به شدت وقاطعانه برخورد می کند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی مازندران در خصوص عملکرد اداره متبوعش گفت: در نیمه اول امسال 27 فقره پرونده قاچاق چوب و 2 فقره قاچاق خاویار به شعب تعزیرات حکومتی ارسال شده که با تسریع در رسیدگی، تمامی آنها مختومه و متخلفان علاوه بر ضبط کالا به مبلغ 620 میلیون 990 هزار و 700 ریال جزای نقدی محکوم شدند .

منبع:پایگاه اطلاع رسانی سازمان تعزیرات حکومتی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: