ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۳۸۱۹۷
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۱

خبری خوش برای بانک‌ها

در جلسه شورای پول و اعتبار به بانک‌های بنگاه‌دار جهت خروج از بنگاه‌داری مهلت سه ساله داده شد.
تدبیر24: محمدرضا پورابراهیمی - عضو شورای پول و اعتبار - درباره جلسه عصر دیروز شورای پول و اعتبار و موضوعات مورد بحث در این جلسه به ارائه توضیحاتی پرداخت.

وی با اشاره به اینکه عمده موضوع جلسه کاهش بنگاه‌داری در بانک‌ها بود، گفت: در این نشست به بانک‌ها این فرجه داده شد که در یک بازه زمانی سه ساله به واگذاری بنگاه‌ها بپردازند که در مدت تعیین شده مقررشد که بانک‌ها نسبت به کاهش بنگاه‌داری و شرکت‌داری اقدام کنند.

وی با بیان اینکه بسیاری از بانک‌ها براساس مصوبه دولت، بنگاه‌هایی را به عنوان تسویه بدهی از سازمان خصوصی سازی تحویل گرفتند که در حال حاضر بانک مرکزی خواستار خروج آنها از شرکت‌داری است، خاطرنشان کرد: بانک‌های صادرات، ملت، سپه و رفاه کارگران از جمله بانک‌هایی بودند که باید در مدت زمان تعیین شده نسبت به خروج از بنگاه‌داری اقدام کنند.

پور ابراهیمی همچنین به بررسی نشدن موضوع اخذ کارمزد از دارندگان پایانه های فروشگاهی در جلسه روز گذشته اشاره کرد و گفت: به احتمال زیاد این موضوع در جلسه هفته آینده مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

گفتنی است؛ چندی پیش یک فوریت طرحی در مجلس به تصویب رسید که براساس آن بانک‌ها باید ظرف یک سال تمام کارخانه‌ها و شرکت‌ها و بنگاه‌های زیرمجموعه خود را واگذار می‌کردند، اما با مصوبه شورای پول و اعتبار این مهلت به سه سال ارتقا یافته و بانک‌ها سه سال زمان دارند، تا برای خروج از بنگاه‌داری اقدام کنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: