آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۳۸۲۱۷
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۷

آخرین اظهارات وزیربهداشت

وزیر بهداشت درباره سلامت فرآورده‌های لبنی بویژه در موضوع مربوط به پالم، گفت: مردم به راحتی لبنیات به خصوص شیر مصرف کنند. وزارت بهداشت چشم‌های نظارتی را چند برابر کرده است و بازرسی‌ها همواره به صورت مداوم انجام می‌شود.
تدبیر24: دکتر سیدحسن هاشمی در این باره افزود: خوشبختانه اتحادیه صنف مربوطه نیز در طول این مدت همکاری‌های خوبی داشته است.

هاشمی در این باره افزود: ما نگران بودیم که مساله پالم آسیبی به صادرات صنایع لبنی زده باشد که خوشبختانه طبق آخرین آماری که از گمرک ایران داشتیم مشخص شد نه تنها کاهش صادرات نداشتیم بلکه افزایش نیز داشته‌ایم و از این بابت خوشحالیم که با نظارت و بازرسی مشکل برطرف شد و آسیبی نیز به صنابع لبنی وارد نشده است.

وی در ادامه ضمن تاکید بر لزوم توجه آحاد مردم به مباحث سلامت بویژه برخورداری از تغذیه مناسب و تحرک، ادامه داد: این درحالیست که به عنوان مثال مصرف نمک در کشور 2.5 برابر استانداردهای جهانی است. در ادامه طرح تحول نظام سلامت، برچسب‌هایی روی مواد غذایی قرار می‌گیرد که مقدار شکر، نمک و روغن در آن ثبت است و با چراغ راهنمای تغذیه‌ای مردم می‌توانند فرآورده‌های غذایی را مصرف کنند.

هاشمی در این باره گفت: اگر می‌خواهیم بیشتر عمر کنیم و دچار معلولیت نشویم، مردم باید خود نیز مباحث مربوط به سلامت‌شان را رعایت کنند. در ادامه طرح تحول نظام سلامت، برچسب‌هایی روی مواد غذایی قرار می‌گیرد که مقدار شکر، نمک و روغن در آن ثبت می‌شود. به این ترتیب علائم راهنمای تغذیه‌ای (مجاز، احتیاط و خطر) روی فرآورده‌های غذایی نصب می‌شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: