آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۳۸۲۵۰
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۶

350میلیون یورو نیاز پتروشیمی زنجان

رئیس هیئت مدیره مجتمع پتروشیمی زنجان گفت: برای خاتمه پروژه پتروشیمی زنجان که بیش از 96 ماه از وعده قرار گرفتن آن در مدار تولید سپری می‌شود، نیازمند تأمین اعتباری بالغ بر 350 میلیون یورو هستیم.
تدبیر24: حقانی‌نسب در جلسه مشترک اعضای هیئت مدیره پتروشیمی زنجان با دستیار رئیس‌جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی و هیئت همراه، با اشاره به این‌که از سال 85 که این پروژه کلنگ‌زنی شده است تا‌کنون شاهد پیشرفت 22 درصدی آن بوده‌ایم، افزود: این پروژه قرار بود طی 36 ماه خاتمه یابد، که این رقم به 96 ماه رسیده و هنوز نتوانسته‌ایم پاسخ‌گوی وعده‌ای که به 98 هزار سهامدار داده‌ایم، باشیم.

رئیس هیئت مدیره مجتمع پتروشیمی زنجان اظهار کرد: تاکنون برای این پروژه 23.6 میلیون یورو اعتبار هزینه شده و برای خاتمه آن نیازمند اعتباری بالغ بر 350 میلیون یورو داریم.

حقانی‌نسب ادامه داد: علی‌رغم رایزنی‌هایی که با مسوولان بانک ملی جهت تزریق ارز به این پروژه صورت گرفته، تاکنون این امر محقق نشده است. مقرر شده بود‌ د‌ر سال ۹۰ بانک ملی موافقت بانک مرکزی را برای ارایه مجوز انتشار ۱۰۰ میلیارد‌ تومان گواهی سپرد‌ه د‌ریافت کند‌ که متاسفانه این کار هنوز اجرایی نشد‌ه است.

این مسوول بیان کرد: د‌ر حال حاضر قریب به 100 هزار سهامد‌ار پتروشیمی زنجان د‌ر انتظار تحقق وعد‌ه‌ هستند‌ و چشم امید آنان به دولت است تا بتوانند به حقوق اصلی خویش دست یابند.

در این جلسه، حجت‌الاسلام و المسلمین "علی یونسی" اظهار کرد: قطعاً دولت تلاش خواهد کرد در رفع مشکلاتی که گریبانگیر این پروژه شده است، اقداماتی تسریع‌کننده داشته باشد.

دستیار رئیس‌جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی بیان کرد: این پروژه با مشارکت صد درصدی مردم بدین‌جا رسیده و می‌طلبد که از این به بعد دولت با حمایت از آنان، پروژه را به مرحله مطلوب برساند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: