آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۳۸۲۶۳
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۵

جدیدترین روش پیش‌بینی رانش زمین

محققان ایتالیایی موفق به توسعه روشی شده اند که قادر به پیش بینی رانش زمین، قبل از وقوع است.
تدبیر24: این سیستم بر مبنای فیبر نوری قرار دارد و مجهز به یک شیب سنج الکتریکی است. شیب سنج دستگاه با تغییر زاویه شیب محل مورد نظر، بسیار قبل تر از وقوع لرزش و رانش زمین هشدار می دهد.

این دستگاه جدید از چند لوله پلاستیکی تشکیل شده که در انتهای هر لوله یک حسگر فیبر نوری قرار دارد.

به محض تغییر شیب محیط و حرکت جزئی زمین، حسگرهای دستگاه از طریق فناوری بیسیم به پایگاه خود پیغام های هشدار ارسال می کنند تا اقدامات لازم برای جلوگیری از سانحه اتخاذ شود.

مدیر این پروژه امیدوار است که بتوان از این فناوری در تلفن همراه نیز استفاده کرد تا در دسترس همگان قرار گیرد.

در حال حاضر رانش زمین توسط شیب سنج های معمولی پیش بینی می شود که دقت کافی ندارند.

سالانه هزاران نفر جان خود را بر اثر رانش زمین از دست می دهند.

گزارش کامل این فناوری در کنفرانس اپتیک توسان واقع در آریزونا ارایه شده است.

منبع: ساینس
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: